Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
szabonorbkk
üzenetére
Testvérem is most keres gamer gépet, igaz, neki elég lenne az 1050ti is, de szinte biztos, hogy én is ezt fogom neki ajánlani. Magától ő is beleesett az omen meg az ánusz gl csapdájába, még jó, hogy megkérdezett engem is erről. Ezen nem fog tojást sütni, miközben fél gőzzel megy a gép a WoW alatt.
(#27897) Smithy87: Megtaláltam szerintem, úgyhogy akár hétvégén is elviheted a gépet.

-
Lacabooy
csendes tag
válasz
szabonorbkk
üzenetére
Ezt ajánlják itt is a legtöbben, nagyon jó gép, 3 év gari, állítólag jó a hűtése is.
Nekem azt mondjátok meg, hogy manapság garivesztéssel jár, ha megvétel után 2 nappal, rakok bele otthon SSD-t (nem a hdd helyére) és +RAM-ot?
-
NTonee
veterán
válasz
szabonorbkk
üzenetére
Hát az attól függ, hogy mivel fogsz játszani. Egy stratégiai játéknál sok értelme nem lenne. De ha valami "kecsápfröcsögtetős" akár multi, akkor mindenképp jobb, mint egy 60Hz-es kijelző.
(#24852) Muerte: De most már legalább tud

-
TheNewDawn
addikt
válasz
szabonorbkk
üzenetére
Dellből full ugyanilyet 40 ezerrel olcsóbban is kapsz elég sok helyen, pl laptopszalon, olyan 350 körül nem értem ott amit linkeltél, miért olyan brutál drága. Amúgy meg dönts, mind a kettő jó ,neked kell eldöntened, megér-e neked 40 ezer pluszt az i7 az i5 helyett. Meg persze Dell +1 év garancia, és hajszállal jobb minőség.
Viszont cserébe persze max Q, ami picit gyengébb, mint a sima 1060 as. -
válasz
szabonorbkk
üzenetére
Ez mellé ment egy kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Muerte