Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
AusWolf
üzenetére
Az egyik notis fórumban éppen nemrégen írta egy fórumtárs, hogy Intel HD 4600-on is vígan GTA V-özik megfelelő beállításokkal, tehát még ily módon is lehetséges valamennyire a játék.

Annak idején azért elcsodálkoztam, amikor a régi ThinkPad T510-emben lévő NVS 3100M VGA-val a kijelző natív HD+ felbontásán milyen szépen végigjátszottam a Call of Pripyat játékot, amikor jóval régebben a Shadows of Chernobyl-t még a PC-ben forrongó Inno3D GeForce 6600GT is szinte megszenvedte. Azóta nagy a technikai fejlődés, de például a Stalkerekre épülő mod-ok némelyike alaposan meg tudja fogni az erősebb asztali videokártyákat is.
-
[-HERO-]
senior tag
válasz
AusWolf
üzenetére
Nem tudom hogy ez segít-e a döntésedben de hátha.
Én az 720-at vettem meg pontosan a 1060 miatt, mert hogy majd elég lesz 4 évig.
Nekem a 720 desgin-ja még abszolút nem tulzó.Viszont abban biztos vagyok hogy a 1060 nem lesz elég 4 évig, max 2 ig, a 1050ti meg már most necces nem két év mulva...
Szóval én nem dobtam hátast a 1060 teljesítményétől, többet vártam.
Most ha vásárolnék csak 1070-ben gondolkodnék minimum.
Számomra a legjobb felállás egy y720 lenne 1070 el.Vga-ból mindig a pénztárcához mérten kapható legjobbat kell megvenni, mert az avul a gépben a leggyorsabban.
Proci terén ezek az 5% javulások semmik szinte. -
válasz
AusWolf
üzenetére
Lehet ritka, de amíg vannak hozzá kártyák addig lehet jó alternatíva.

Ráadásul talán az összeszerelés sem biztos olyan zsúfolt azon példányoknál. Nehogy már egy pasztázás miatt szervizbe kelljen vinned? Lehessen belelátásod, alakításod, ne legyen minden már az elején rögtön megírva.

-
válasz
AusWolf
üzenetére
Szerintem olyan gépet keress amiben a videokártyát a jövőre nézve majd tudod cserélni, nincs beépítve. Nyilván nem a régi mxm3 b vagy akármi elnevezés, de a későbbiekben tudod módosítani. Lehet momentán nincs ilyen 1000-es szériában, de én olyanra neveznék be, ha számít a hosszútávban lét. A kijelző mindig fontos főleg ha több órán át össze-vissza futkosol mindenfajta szörnyetegtől (lást Doom2016)
és szemnek bizony nem mindegy.
hányásilag.
Mindig tanul valamit az ember.Én egy félig pincében nyomom esténként, próbálom az ideális körülményeket megteremteni.

(#14522) echterion: Nálam még Isten a Win10, remélem nem az van.

-
AcélAgyar
tag
válasz
AusWolf
üzenetére
Elég jó kártya az 1050Ti, hozza a 970 teljesítményét, szóval ez ne tartson vissza a Delltől. (Én HP Omenben élvezem a kártya erejét) Mondjuk kérdés, hogy hány évre tervezel vele, 2 évig biztosan elég az 1050Ti. Én csak megtapiztam az Acert, hát elég kiábrándító volt, műanyag vacak piszok drágán.

-
spyduck
nagyúr
válasz
AusWolf
üzenetére
Sztem en adtam el az elsot az orszagban. RAM es SSD bovitest is kertek, igy volt szerencsem hozza. A piac legsilanyabb minosegu laptopja, nulla supporttal. Maradj a Legion Y720-nal, jobb a hutese es fenyevekkel jobb az anyaghasznalata is. A support rosszabb mint az Acer-nel, de minden masban jobb sztem.
Teszt: itt van az elod modell tesztje, 98%-ban azonos benne minden, a váz pl ugyan az: [link]
A Dell 7567 jo valasztas, az FHD kijelzo nagyon silany (UHD jo csak draga), tul van árazva es csak GTX 1050 Ti van benne, de ezeket leszamitvan kiemelkedik a mezonybol (jo szerviz, teljes belso magnezuim vaz).
-
barnabas22
tag
válasz
AusWolf
üzenetére
Üdv! Én az ASUS notimat tavaly vettem 220-ért, ami egy i7 4710HQ, 8Gb ram és GTX850M 2gb karival szerelve és a Witcher3-at Medium/High beállításokon FullHD-ban nagy tv-n elviszi 25 fps körül
Nekem elég, nem szaggat be sehol. Novigradban sem. Tapasztalatból mondom, mert vagy 2 hónapja úgy tolom 
Far Cry4-et végigtoltam ugyanígy, csak ott High/kicsit Ultra beállítások voltak. -
Mydgard
tag
válasz
AusWolf
üzenetére
Amugy mielott megvettem a jelenlegit, meg megjelenese elott mi is ezt a K501-et nezegettuk haverral. Ar/ertek aranyban jo vasztasnak tunik. Es melyik uzletbol venned? Azt szoktak javasolni, ha nem klasszikus gamer hazrol beszelunk, hogy eleg az i5-os verzio a melegedes miatt.
-
Mydgard
tag
válasz
AusWolf
üzenetére
Az i5-ost 230 korul lattam, az mar csak 50k HUF kulonbseg. Amiert tobbet fizetsz es szintlepes, fullHD, IPS, matt kijelzo, legalab egy eros i5-os. Ilyen konfig van gtx 950m es gtx 960m kartyaval is, na ezen a szinten par tizezer a kulonbseg (gl552 es g551 asszem). Itt mar megerheti a 960-as felara ha nezed a jatek teszteket (fps).
Vagy lehet nezni 200 korul mindenfele hibrideket, ahol valami nagyon el van csuszva a tobbi komponenstol.
-
x_o_n
veterán
-
Backspace
tag
válasz
AusWolf
üzenetére
Köszi az infot.
Még ezt találtam:
Asus G551JW-CN214D - 15,6" FullHD IPS, i5 4200H, 8GB, 1TB, GTX 960M 290k körülEz viszont pont ami nekem való lenne, IPS, erősebb VGA. Kérdés megér-e +90k-t a 850M-ről 960M-re váltás? Valószínűleg nem, de azért gondolom itt több, mint 25-30% különbség van.
Itt-ott majdnem a duplája. -
x_o_n
veterán
-
echterion
nagyúr
válasz
AusWolf
üzenetére
Nézd meg ezt a videót, aztán dönts belátásod szerint. Itt egy 950m-es vga-val szerelt gépen mutatnak többféle grafikai beállítás mellett gameplay-t, szerintem mindent megtudsz belőle, amire szükség van a döntéshez.
Az amd sem jobb, sőt, sztem inkább Nv notebook fronton.
-
echterion
nagyúr
válasz
AusWolf
üzenetére
Attól függ, mivel akarsz játszani, és milyen kompromisszum fér bele. Ahogy előttem is irták, vagy ez, vagy több pénz, vagy használt cucc. Én pl. usa-ból rendeltem a sajátomat, ami nem egész 320 volt vámmal, mindennel (akkoriban bő fél éves refurb 17-es AW gépről van szó). De lehet eu-ból is venni Clevo-s gépet, hasonló áron, újat, csak ott ugye kinti gari van, ha elromlik. Notebook szinten a gamer dolgokat valamilyen formában meg kell fizetni. Ez van.
-
NTonee
veterán
válasz
AusWolf
üzenetére
Mi másra gondolsz? Nincs 955m.
960m-es gépből van acer, lenovo, asus és jövő hónap elején dell 7559. A lenovo és acer nem ajánlott, az asus esetleg i5 procival. A dell 330ról indul most előrendelésben, valószínűleg az lesz a legjobb gép a felsoroltak közül.
Vagy nézelődsz a használt gépek között, vagy nagyobb összeget teszel a pultra. Más lehetőséget nem látok. A 950m és a 960m között árban nagy a különbség, de teljesítményben sem kicsi. Nézz meg pár tesztet, összhasonlító oldalt (pl notebookcheck) és látni fogod, hogy kell az a 960m. -
echterion
nagyúr
válasz
AusWolf
üzenetére
Saját tapasztalat: a ddr3-as 850m (ami asszem ugyanaz a chip) 3D-ben a HD7770 szintjét hozta, mig a most használatban lévő 860m-esem a sim a750-es szintjét hozza a gyakorlatban (mindkét kártya volt nálam és a mániám, hogy egy-két tesztet minden nálam megforduló karin lefuttatok).
-
NTonee
veterán
válasz
AusWolf
üzenetére
ha játszani akarsz, akkor nem k501-et kell venni, mert csalódni fogsz. A 950m nagyon is elmarad a 750ti-től, lol, cs:go, wow-hoz elég, de komolyabb játékra alkalmatlan lesz. Több pénzt kell beáldoznod.
(#7429) ZuziqHUN: ha németországban vagy, akkor nézz körül a mysn oldalon is.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Plazma TV topic
- Horgász topik
- Arc Raiders
- World of Tanks - MMO
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L530 - i5-3G I 8GB I 500GB +16SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Imádok alázni és gyalázni neten
(természetesen nem szóban).

Mindig tanul valamit az ember.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Muerte