Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
Hát pajtás jól gondold ezt át, sajnos a TUF gépek nem a minőségről híresek. Darth_Revan fórumtárs írt cikket a FX505DU-ról tavaly amit szerintem az üzlet előtt érdemes elolvasnod. Még ha tovább adás is a célod, hát azért húzós. Nem tudom mennyi lehet a Meizu értékromlása, de együtt az asztali géppel még ha egy kiöregedett bulldozer is, akkor se éri meg szerintem. Ryzen 5-tel és 1650ti max-q-val most 280-ért lehet újan venni a medimarktban FX506-ot, de ahogy nézem hardveraprót 260-270 körül kínálják ezeket. Szerintem azzal a cserével nem te járnál jól.
-
wanted5
őstag
Túl részletes specs-t nem adtál, de számodra valószínűleg előnyös csere lenne, akármilyen szar is a Tuf. Mert valljuk be, az fx procik nem a legjobbak, VGA milyen van mellette? (arra a telefonra nem keresek most rá, de tudom hogy régebbi modell már, és nem horror áron volt anno)
És felmerül bennem a kérdés, hogy ő miért akarja elcserélni? 2 hétig simán visszaküldhette volna, ha nem tetszik, de még ha feldobja apróra is jobban jár szerintem. Kicsit fura ez nekem.
Más: Én a win frissítést addig halogatom ameddig engedi, igaz még egyiknél se volt ezelőtt se.
Maxx: szerintem azért egy apex 15 szerű géppel bőven el lehet lenni, főleg casual szinten, ahogyan itt a legtöbben használják. Most lusta vagyok megnézni, de 4-500 között már fullos ha jól emlékszem. OK, nincs mxm, bár nekem erre sose állt fel, mert szerintem az mxm-es gépben se cserélhető a vga. (amennyibe kerül egy új, akkor inkább eladom a gépet és veszek újat, és akkor nem csak a vga új, hanem minden és nem lesznek kompatibilitási gondok sem)
Szóval tény hogy kevés jó, elfogadható gép van emberi áron, de azért 1-2 van. Nyilván ez is felhasználás kérdése is.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Precision 5690 FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 1TB 32GB magyar vbill gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe IR kam új akku gar
- X13 Yoga Gen3 27% 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1245U 32GB 512GB ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Muerte