Hirdetés
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz alapz@j #4877 üzenetére
Amit az ÉN! tapasztalatom alapján merek állítani, hogy a Lenovo Y sorozata konvergál a retek melegágya minősítés felé. A support (ami valójában csak egy email cím) nem igazán reszponzív, magyarán b@sznak válaszolni, hogy mi van a garanciában visszaküldött gépeddel. Halottam már eltűnt memóriákról és SSD-kről is rémtörténeteket. Ami a tuti, hogy a MÉG garanciális Y-okat is behozzák hozzánk fizetős javításra, csak ne kelljen rá várni heteket-hónapokat....
A másik a király hűtés:Újból biztosra mentek Lenovóék: a CPU melegét ráfújja a venti a GPU hűtésére... Egy fokkal jobb mint az előző Y-ok hűtései, ahol "felfűzve" voltak a hőcsövön a nagyobb chip-ek, de azért ez még mindig távol áll egy AW átgondolt hűtésétől...
Az Acer Nitro remélem csak a nevében lesz robbanékony Még nem igazán van tapasztalat vele, de annak a poetsét nyomnám a hűtéshez Furmark alatt aki ezt a szlimgémer-baromságot kitalálta!! Itt is rommá van BGA-zva minden, tehát ha lejárt a gar és gép kidől akkor zsebbenyúlós a javítás. A bővíthetőség is kimerül a RAM-SSD-HDD szentháromságban...
Viszont a hűtés valamivel ígéretesebb:Mondjuk ez sem az igazi, mert itt is akkurátusan ügyeltek arra, ha az egyik BGA dolgozik, akkor az izzadtság szagból jusson a másiknak is, tehát a hőcsövek ráfutnak mindkét magra. Annyival talán jobb a helyzet, hogy két végén disszipál a rendszer, tehát a torlópont a kép chip között keletkezik (ennek feltétele mindkét venti működése)
Szóval ahogy azt mondani szokás; egy GAMER gép legyen minimum 5 centi vastag, legyen akkora tápegysége mint egy tégla, és olyan legyen a ventilátora mint a tangabugyi! (ha nem figyelsz megy az ujjad a 3.14csába)
A többi inkább csak felpimpelt konzumer masina....
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
NTonee
veterán
válasz alapz@j #4941 üzenetére
azaz throttling jelentkezik, ami alapján a hűtés enyhén fogalmazva is csapnivaló. A mellékelt ábrán is kitűnően látszik a 98 fokig melegedett processzor. Max i5 procival merném megvenni.
Cortez HUN: figyelemre méltó aláírás, mesélhetnél egy kicsit privátban róla.
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz alapz@j #5152 üzenetére
A kompromisszum az általad vázolt esetben az, hogy a játékok mocsok régiek. Nem mindenkit érdekelnek már. Nekem pl ezek közül csak egyhez volt közöm, de már jó ideje leszoktam arról is.
Próbáld ugyanezt mai komolyabb játékokkal és besírsz a diavetítés láttán.[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz alapz@j #5155 üzenetére
én ezt értem, de ha a kérdező már azzal állít ide, hogy MSI GT70-et nézett ki, akkor meg sem fordul a fejemben, hogy az illető az általad felsorolt játékokkal akarna játszani. Egy G551-et meg pláne nem fogok neki ajánlani, ha 400 körül keres játékra való notebookot. Az az MSI GT70 kérdés már eleve feltételezi, hogy ő egy kicsit komolyabban gondolja a játékot. Persze lehet, hogy ez részemről tévedés, no de néma gyereknek az anyja sem érti a szavát, ahogy szokták mondani. Nem véletlenül hisztiznek a 'Milyen notebookot vegyek' topicban állandóan, hogy írja le mindenki, mire akarja használni a gépet (pontosabban töltse ki a kérdőívet).
Egyébként még ha ilyen játékokról is van szó, attól még a 4magos i7-es procit hűteni kell, amire a G551 csak kínkeservesen képes. -
pdw_ph
tag
válasz alapz@j #5172 üzenetére
Hát igazából ez is kérdés. Az elmúlt másfél évben semmivel sem játszottam, előtte ~5 évig PS3-on GTA4-től pont a GTA5-ig bezárólag majdnem minden megvolt ami fontos. Ami biztos, hogy érdekelne az CS:GO, Dying Light, Watchdogs, Diablo 3, 2013 vége után megjelent COD/Battlefieldek, szal van ebbe gépzabáló meg nem annyira gépzabáló játék is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
- 0 perces, BONTATLAN --- MSI Modern 14" FHD/Core i3 1215U /8GB/256 GB SSD --- 2 év garancia
- Asus Tuf Gaming FX505DV 15.6 FHD 120Hz, AMD Ryzen 7 3750H, 16GB DDR4, 512GB NVMe, RTX 2060 6GB GDDR6
- Érintőkijelzős Lenovo Thinkpad L15 Gen 2. Core i5-1135G7/8GB/512GB/ Garancia, újszerű állapot.
- HP EliteBook x360 1030 G3 - i5-i5-8350U/16GB/256SSD//13.3 " FHD TOUCH Bang&Olufsen hang garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga i5-10210U/8GB/256 SSD/13.3"FHD 2in1 laptop garanciás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest