Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr Bond 007

őstag

válasz KillHates #34350 üzenetére

Szintén zenész ipad 3-al, 9-es ios-en ragadva.
    10 éve hajtok egy macbook pro-t és nem bántam meg, sőt imádom. (persze játékra van asztali vas)
    Amikor vettem, még a környékén se járt senki minőségben és tudásban. (a thinkpadeket leszámítva)
    Lényegében azért is járok ide mert a mostani macbook pro lineup önmaga elcseszett paródiája lett és ebben vastagon benne van az intel szerencsétlenkedése is. (meg persze a pofátlan árazás)
    2016-ban is nézegettem már hogy na talán majd most cserélem, de évről évre egyre gázabb az egész, és még az ára is ugrált felfelé..

És mivel az asszony munka jelleggel újabban bitorolja az asztali gépemet is, így váltanék valami jó gamer notira ami relative vékony, ugyanakkor játszani is lehet rajta este ha már alszik a gyerek. Meg az se hátrány, ha kimegyek egy céghez tárgyalni és elő kéne venni azért ne égjen már az arcom. :D Mocskosul bele vagyok zúgva emiatt az Acer triton 700-ba. Kb az lenne az ideális jelölt.

Új hozzászólás Aktív témák