- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubul86
őstag
válasz
Evil Snowman #112982 üzenetére
épp mondani akartam, hogy tök menő a bill, de utána írtad, hogy narancsról szól nálad az év
én épp szemüveggel lettem most így, fekete-narancs keret, valahogy a színvilága bejött, de az a billentyűzet kéne nagyon
-
válasz
Jajdeqrvajólnézki! ♥ ♥
-
RM007
addikt
válasz
Szép?
Hát gondolom ez egy minőségi mechanikus billentyűzet ahogy szokták mondani. Sosem próbáltam. Mint zongoristánál sem mindegy mit billentget, ez is egy igényesség. Láttam videót ilyenről. Mikor ilyet látok eszem be jut a régi Amiga 1200 toronyházam külön bill. páros, amit annak idején egy bűvész mesterségű emberke adott el nekem használtan. Nem tudom az milyen volt, de kinézetre hasonló csak hosszabb.
PC-m sosem volt....(javítva, de később 2010-ig, csak inkább arra az időre szeretek vissza emlékezni)... Na más most mint amit többnyire használunk ebben a topikban. Akkoriban pólóra vasaltam az Amiga labdát mint logót és büszkén hordtam (talán még meg is van valahol, semmit nem dobok ki témában)....régi szép emlékek. Ennyit erről.Nem halok érte jó nekem továbbra is a laptopé és inkább levegőben a kezem a laptop tartó állvány miatt csak bizonygathassam magamnak még mindig mobilis vagyok.
Ja nem egészen. Maga narancs bill. világításra most a kedvencem, (semmi politika) mint szín tetszik. A piros is, de az olyan kemény nekem jelen pillanat.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- PlayStation 5
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sorozatok
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest