- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RM007 #112984 üzenetére
Minőséginek szerintem minőségi, középkategória. Elég egyedi konstrukció abból a szempontból, hogy mind alacsony profilú kapcsolókkal és kupakokkal is lehet használni, mind pedig normál profilú kapcsolókkal és kupakokkal is lehet használni. Annyi "hátránya van, hogy egy 15-20 perces átépítést igényel, ha az ember váltogatni szeretne a profilok között.
Alapból alacsony profillal rendeltem meg, de már a rendelés pillanatában tudtam, hogy végül úgyis a normál profil lesz a befutó ezért rögtön megrendeltem mellé az átalakító keretet, egy csuklótámaszt, meg egy deskmat-et. Később pedig jöttek a kapcsolók meg a keycap-ek. Az egész volt - kedvezményekkel és szállítással együtt - 242 dollár.
Gyártó amúgy a NuPhy, 3 különböző billentyűzetük van itthon jelenleg.Egy full low profile Air75 v2 hurcibálósnak:
Egy normal profile Halo75 v2 a drágámnak:
Meg a fent említett Kick75 nekem.
Ha van lehetőséged kipróbálni egy jó minőségű mechanikus bill-t, akkor szinte biztos vagyok benne, hogy többé nem térsz vissza a sima rubber dome-os megoldásra.A rengeteg kapcsolófajtának, PCB felfogatási módnak, PCB plate anyagnak, keycapnek, szigetelésnek, hangszigetelő szivacsnak köszönhetően kb. végtelen variációs hangzást és billentyű leütési érzést lehet elérni.
A mechanikus billentyűzet téma az pont ugyanolyan végtelen nyúlüreg, mint az agyon moddolható gamer laptopok területe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Küszöbön az androidos PC-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- AKCIÓ - 24.600 Ft / szett - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest