Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Evil Snowman

őstag

válasz RM007 #112984 üzenetére

Minőséginek szerintem minőségi, középkategória. Elég egyedi konstrukció abból a szempontból, hogy mind alacsony profilú kapcsolókkal és kupakokkal is lehet használni, mind pedig normál profilú kapcsolókkal és kupakokkal is lehet használni. Annyi "hátránya van, hogy egy 15-20 perces átépítést igényel, ha az ember váltogatni szeretne a profilok között.

Alapból alacsony profillal rendeltem meg, de már a rendelés pillanatában tudtam, hogy végül úgyis a normál profil lesz a befutó ezért rögtön megrendeltem mellé az átalakító keretet, egy csuklótámaszt, meg egy deskmat-et. Később pedig jöttek a kapcsolók meg a keycap-ek. Az egész volt - kedvezményekkel és szállítással együtt - 242 dollár.

Gyártó amúgy a NuPhy, 3 különböző billentyűzetük van itthon jelenleg. :DDD

Egy full low profile Air75 v2 hurcibálósnak:

Egy normal profile Halo75 v2 a drágámnak:

Meg a fent említett Kick75 nekem.
    Ha van lehetőséged kipróbálni egy jó minőségű mechanikus bill-t, akkor szinte biztos vagyok benne, hogy többé nem térsz vissza a sima rubber dome-os megoldásra.

A rengeteg kapcsolófajtának, PCB felfogatási módnak, PCB plate anyagnak, keycapnek, szigetelésnek, hangszigetelő szivacsnak köszönhetően kb. végtelen variációs hangzást és billentyű leütési érzést lehet elérni.

A mechanikus billentyűzet téma az pont ugyanolyan végtelen nyúlüreg, mint az agyon moddolható gamer laptopok területe. :K

Új hozzászólás Aktív témák