- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Evil Snowman
őstag
válasz
RM007 #112984 üzenetére
Minőséginek szerintem minőségi, középkategória. Elég egyedi konstrukció abból a szempontból, hogy mind alacsony profilú kapcsolókkal és kupakokkal is lehet használni, mind pedig normál profilú kapcsolókkal és kupakokkal is lehet használni. Annyi "hátránya van, hogy egy 15-20 perces átépítést igényel, ha az ember váltogatni szeretne a profilok között.
Alapból alacsony profillal rendeltem meg, de már a rendelés pillanatában tudtam, hogy végül úgyis a normál profil lesz a befutó ezért rögtön megrendeltem mellé az átalakító keretet, egy csuklótámaszt, meg egy deskmat-et. Később pedig jöttek a kapcsolók meg a keycap-ek. Az egész volt - kedvezményekkel és szállítással együtt - 242 dollár.
Gyártó amúgy a NuPhy, 3 különböző billentyűzetük van itthon jelenleg.Egy full low profile Air75 v2 hurcibálósnak:
Egy normal profile Halo75 v2 a drágámnak:
Meg a fent említett Kick75 nekem.
Ha van lehetőséged kipróbálni egy jó minőségű mechanikus bill-t, akkor szinte biztos vagyok benne, hogy többé nem térsz vissza a sima rubber dome-os megoldásra.A rengeteg kapcsolófajtának, PCB felfogatási módnak, PCB plate anyagnak, keycapnek, szigetelésnek, hangszigetelő szivacsnak köszönhetően kb. végtelen variációs hangzást és billentyű leütési érzést lehet elérni.
A mechanikus billentyűzet téma az pont ugyanolyan végtelen nyúlüreg, mint az agyon moddolható gamer laptopok területe.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Cipő topic
- Valami baja van a tápomnak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini PC
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Apple Macbook Pro 16 M1 2021 32GB/1TB, akku 87%
- Apple Macbook Air 13" M1 2020 8/256GB, akku 99% garanciális 2027.03.12.-ig
- Macbook Air M1 100% hibátlan mint az új 2025.12.19. ISTYLE jótállás akku 99%
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest