Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Degu82 #84980 üzenetére
Sajnos kellene ide némi személyes tapasztalat is hogy dönteni tudjál mi mire lenne elég számodra. Ehhez jöhetne hozzá mások által feltett ajánlás csak annyira le van szorítva a ráfordítható anyagi plafon hogy el sem tudjuk képzelni a vásárolt laptoppal mit fogsz tudni kezdeni arra amire kell. A kijelző minőségét ilyen körülmények közepette helyezd az utolsó helyre. Van nekem 15 éves Vaio laptopom gyönyörű kijelzővel de ezt csak én mondom, mert csak én tudom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Téma tudnivalók
● A topikban hirdetni TILOS!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS TUF Gaming F17 FX707VV-HX139
- HP Pavilion 2 in 1 Laptop GARANCIÁLIS 2026.07.20-ig
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest