Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- arden: 400-500W-os passzív hűtésű tápegységek piaci körképe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandras54
aktív tag
válasz
Soucaller #26605 üzenetére
Pocoknak igaza van, de ha valóban mélyen beleástad magad a nézelődésbe, kommentekbe akkor ebbe az infóba is bele kellett volna szaladnod.
Ha csak nagy ritkán mozgatnád a gépet akkor én még azon is elgondolkodnék a helyedben, hogy beszerzek egy aw amplifiert. Ebben az esetben a nagyobb procit és kisebb gpu-t választanám rendelésnél. Oka: ha koordinátákat váltasz térben, időben akkor az valószínűleg csak rövid ideig fog tartani és akkor egy kis szoftveres okoskodással, esetleges minimális teljesítmény csökkenésbe még nem fogsz belehalni. Amikor hazaérsz rácsattintod az amplifiert (amibe olyan kártyát teszel amilyet csak szeretnél) és egy "fűtőtesttel" kevesebb lesz a gépben (minus gpu) és így már simán el fog bírni a hűtés az erősebb cpu-val.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 16GB / 500GB SSD
- Remek áron Hp Probook 440 G10 /I5-1335U/32 GB RAM/512+256 GB SSD RTX 2050/FHD/IPS
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest