Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- arden: 400-500W-os passzív hűtésű tápegységek piaci körképe
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
erew
csendes tag
Üdv!
Három éve nyúzok egy Acer Aspire V3-772G-t. A gép jól működik, ám egy jó ideje elkezdett brutálisan melegedni. Elvittem tisztításra, majd miután az nem segített, a szerviz ajánlására kicseréltettem a komplett hűtőrendszerét. Sajnos ez sem oldotta meg a problémát, bár valamit javított a helyzeten. A lényeg, hogy mivel játékra is használom a gépet, folyamatosan felmegy a proci hőmérséklete 100 fokig. Innen ugye leszabályoz és nem megy feljebb (játék teljesítményben ez nem szokott meglátszani), de kezdek aggódni, hogy vajon meddig bírja a folyamatos hőt? Hétköznaponta 1-2 órát játszok csak vele, hétvégén többet, de a nyár közeledtével felmerült bennem, hogy mi lesz szegény géppel hosszú távon? Tisztítás, hűtőcsere, laptop hűtő nem segített... Vajon ad valami figyelmeztetést vagy egyszer csak elfüstöl? Tudtok adni valami tippet?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Építő/felújító topik
- Politika
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 16GB / 500GB SSD
- Remek áron Hp Probook 440 G10 /I5-1335U/32 GB RAM/512+256 GB SSD RTX 2050/FHD/IPS
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest