Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatallerror
addikt
válasz
kenwood3
üzenetére
nekem felesleges lett volna vezeték nélkülit venni mert csak 1 pici 20"os monitorom van és innen nyomom a székből, de olyan hosszú a póráza (ez a kifejezés nagyon megtetszett lejjebbről :Đ ) hogyha az ágyból akarnék játszani az is menne, van vagy 3 méter hosszú, tényleg buzihosszú még néztem is mikor bontottam ki
esetleg ha nagyon tekeregve ülsz és zavar ha hozzáér a lábadhoz a vezeték akkor vegyél pc-hez vezeték nélkülit.... olyat is olvastam h azért nem ezt választják mert fent van az analog, ez megintcsak butaság mert akkor van vonalban a jobb oldali gombokkal, ennyi erővel az is baj h jobb oldalt fent vannak... az igazat megvallva kényelmesebb h fent van az analog mert kevesebb ujjmozgást igényel de lehet csak azért mert pici a kezem :] -
fatallerror
addikt
már most hiánycikk pedig hol van még a karácsony, 2 napot kellett várnom míg megérkezett a boltba, nagyon olcsóbb nem lesz...
leírom tömören h mit tapasztaltam az X360assal....
sokkal finomabban lehet mozogni, ez fifa-ban több pontos kapura lövést eredményez és jobb keresztpasszokat, persze ez csak akkor jön ki ha az összes rásegítést kikapcsolod ( rásegítéssel elvész a szabadságérzet a pályán, nem arra passzol amerre mondod neki hanem a játékos irányába és akkor nem tudsz szép kiugratásokat csinálni )
hot pursuitban nem jobb mint a dual action volt mert ott szinte nem is kell irányítani az autót xD
dirt 2-ben viszont 1ből nyerek versenyeket v dobogós vagyok, itt nagyon kijön h sokkal jobb ez a gamepad, a ravasznak hála lehet lassítani, tulajdonképpen olyan mint a gázpedál, a kormányzás is finomabbszóval abszolút jó vétel volt az X360as

-
fatallerror
addikt
válasz
inkubator
üzenetére
ahogy nézem az F310 olyan mint a dual action és nekem ilyen volt és jó volt, az X360asra nem emlékszem pontosan csak arra h nagyon kézre állt, belesimult az egész tenyerembe, főként fifazni kell meg kocsikázni :]
végül is mindkettő jó, annyi a legnagyobb különbség h az xboxosnál fent van az analog ami végülis 1 vonalba van a jobb oldai gombokkal szóval lehet h hosszabb játék esetén kényelmesebb, na meg ugye a konzol miatt több millióan használják és szeretik szóval lehet jó lesz az xbox-os :] am neked melyik van? -
fatallerror
addikt
7 ezerért X360 kontroller v logi F310? előre is köszi, 2x játszottam X360assal és kényelmes volt az F310et nem ismerem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

esetleg ha nagyon tekeregve ülsz és zavar ha hozzáér a lábadhoz a vezeték akkor vegyél pc-hez vezeték nélkülit.... olyat is olvastam h azért nem ezt választják mert fent van az analog, ez megintcsak butaság mert akkor van vonalban a jobb oldali gombokkal, ennyi erővel az is baj h jobb oldalt fent vannak... az igazat megvallva kényelmesebb h fent van az analog mert kevesebb ujjmozgást igényel de lehet csak azért mert pici a kezem :]