- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatallerror
addikt
válasz
kenwood3
üzenetére
nekem felesleges lett volna vezeték nélkülit venni mert csak 1 pici 20"os monitorom van és innen nyomom a székből, de olyan hosszú a póráza (ez a kifejezés nagyon megtetszett lejjebbről :Đ ) hogyha az ágyból akarnék játszani az is menne, van vagy 3 méter hosszú, tényleg buzihosszú még néztem is mikor bontottam ki
esetleg ha nagyon tekeregve ülsz és zavar ha hozzáér a lábadhoz a vezeték akkor vegyél pc-hez vezeték nélkülit.... olyat is olvastam h azért nem ezt választják mert fent van az analog, ez megintcsak butaság mert akkor van vonalban a jobb oldali gombokkal, ennyi erővel az is baj h jobb oldalt fent vannak... az igazat megvallva kényelmesebb h fent van az analog mert kevesebb ujjmozgást igényel de lehet csak azért mert pici a kezem :]
Új hozzászólás Aktív témák
- Friss előzetes érkezett az új Mortal Kombat II filmhez
- Crimson Desert - Fókuszban a szinkronhangok
- Gitáros topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Fotók, videók mobillal
- Gumi és felni topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- Új Dobozos MSI Prestige A16 AI+ 16" -40% AMD Ryzen AI 9 365 32/1TB Radeon 880 QHD+ 165Hz
- Lenovo LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i5-13500H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Sony HT-A5000 5.1.2 csatornás Soundbar Dolby Atmos és DTS:X és PlayStation 5 támogatással !
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 15 Mobiltelefon 128Gb 100% akkumulátorral
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
esetleg ha nagyon tekeregve ülsz és zavar ha hozzáér a lábadhoz a vezeték akkor vegyél pc-hez vezeték nélkülit.... olyat is olvastam h azért nem ezt választják mert fent van az analog, ez megintcsak butaság mert akkor van vonalban a jobb oldali gombokkal, ennyi erővel az is baj h jobb oldalt fent vannak... az igazat megvallva kényelmesebb h fent van az analog mert kevesebb ujjmozgást igényel de lehet csak azért mert pici a kezem :]