- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsusBoy
senior tag
válasz
b.daniel
üzenetére
Mondhatni ezt is igen
.Igazándiból fifa11 el illetve dirt 3 al játszottam vele . Számomra megfelel ez a kar
. Mindenkinek ajánlani tudom csak
. Szvsz + pont ,hogy beépîtett akksival rendelkezik és nem kellett hozzá venni elemet.Rendesen teszi a dolgát eddig egyszer sem hagyott cserben .
Negatîv véleményem nem köthető hozzá de belekötni bele lehet még pedig a használati útmutatójába .( hogy ne csak a pozitîvumokat emeljem ki )
Hogy miért lehet belekötni? A gamepad driver feltelepîtése amit cd -n mellékelnek hozzá , kevésnek bizonyult . le kellett tölteni hozzá a win8 as drivert . még akkor is ha win7 ed van

Nyugodtan vegyétek !
-
AsusBoy
senior tag
válasz
b.daniel
üzenetére
Szia , engem is érdekelne pontosabb link
, illetve mennyire támogatják a játékok ? komaptibilis szinte az összes ismert játékkal ?
Most ruhaznék be két db wireless gamepadra .
Legfőképp Fifára használnám

19Ezerből jönnék ki 2db microsoft xbox 360 wireless kar + vevőegységgel . Gondolom a speedlinkből olcsóbban kijönnék

-
kenwood3
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- TP-Link Archer TX50E AX3000 PCI-e WiFi Kártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
)