Hirdetés
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
molll
csendes tag
válasz
westcoastog
üzenetére
Most megnéztem még egyszer. Tehát ha csatlakoztatva van a gamepad és úgy indítom a PC-t, a piros LED nem világít egyik sem. Megnézem a vezérlőpulton ott USB joystickot ír ki. Tesztelem, analóg. Nyomom a Home gombot, csak a harmadik LED világít halványan, amíg nyomom, 13. gombként jelzi a teszt nem csinál semmit, továbbra is analóg. Megnézem x360ce-vel, kiválasztom a legördülőn a Logitech Cordless Rumblepad 2. Utána Load, minden gomb és a karok is úgy működnek, mintha XBOX 360 vezérlő lenne. Nekem így működik. Ha be van kapcsolva a PC és utána csatlakoztatom a gamepadot, piros LED világít, továbbra is analóg, ha nyomom a Home gombot világítás megszűnik, digitális. Én is furcsának találtam elsőre, de már megszoktam.
-
molll
csendes tag
válasz
westcoastog
üzenetére
Nekem is x360ce-vel működik és akkor is jó, ha nem világít a kis LED. Valószínűleg beállítás kérdése az egész, ne fogadd el azt amit felkínál letöltésre az internetről, hanem a bal alsó sarokban van egy kis lenyíló ablak, abból válassz ki egyet, olyat amivel a karok jól működnek, a többi gombot már könnyű beállítani, el kell menteni. Az ini fájlt kell megőrizni, az tárolja a beállított értékeket. Amelyik mappából indítod a játékot, oda kell bemásolni az x360ce.exe-vel együtt. Nekem a 2.0.2.163 verzió működik jól Win7 64 bites verzión.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Formula-1
- Gyúrósok ide!
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Parkside szerszám kibeszélő
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
- Honor Magic V2 / 16/ 512GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest