- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
D_r_u
tag
Hi!
Hosszas vivodas utan vettem egy Rumblepad 2-t, mert jo aron volt, es mert kis hazankban az elfogadhatobb cuccok kozul szinte csak a Logitech-et nyomjak mindenhol. Eredetileg egy Saitek p2600 lett volna a cel, de sehol se talaltam olyan aron, ami nekem megfelelt. A vicc az egeszben: megvettem a rumblepadot, ra 2 nappal betevedek a vaci uti teccso-ba, es a gamepadok kozott ott vigyorog ram a p2600, kb pont azon az aron, amin a Logi-t vettem.
Akkor essen nehany szo magarol a Rumblepad 2-rol is: osszessegeben tetszik
Nem sokat toltam meg vele, csak Fifa-ban es Pes-ben probaltam ki, de hatarozottan eletkepesnek tunik a dolog. Szinte 1 az 1ben a PS kontrollerre hajaz, ami nekem sokkal jobban bejon, mint az x360-e. Egyetlen hatranya, hogy az iranypad nem vmi stabilan van rogzitve, elegge lotyog es felo, hogy egyszer csak megadja magat.
Ennek ellenere aki jo aron talal ilyet az nyugodtan vegye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- Elektromos autók - motorok
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Lenovo ThinkStation P330 Tower,Core i7-9700(9.gen),16GB DDR4,500GB NVMe SSD,Win 10/11 Pro,Fekete
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256/12GB Green 1év garancia!
- JPW hangfal , jo állapotban
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
- 2230-as méretű 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem sokat toltam meg vele, csak Fifa-ban es Pes-ben probaltam ki, de hatarozottan eletkepesnek tunik a dolog. Szinte 1 az 1ben a PS kontrollerre hajaz, ami nekem sokkal jobban bejon, mint az x360-e. Egyetlen hatranya, hogy az iranypad nem vmi stabilan van rogzitve, elegge lotyog es felo, hogy egyszer csak megadja magat.