Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
Új hozzászólás Aktív témák
-
D_r_u
tag
Hi!
Hosszas vivodas utan vettem egy Rumblepad 2-t, mert jo aron volt, es mert kis hazankban az elfogadhatobb cuccok kozul szinte csak a Logitech-et nyomjak mindenhol. Eredetileg egy Saitek p2600 lett volna a cel, de sehol se talaltam olyan aron, ami nekem megfelelt. A vicc az egeszben: megvettem a rumblepadot, ra 2 nappal betevedek a vaci uti teccso-ba, es a gamepadok kozott ott vigyorog ram a p2600, kb pont azon az aron, amin a Logi-t vettem.
Akkor essen nehany szo magarol a Rumblepad 2-rol is: osszessegeben tetszik
Nem sokat toltam meg vele, csak Fifa-ban es Pes-ben probaltam ki, de hatarozottan eletkepesnek tunik a dolog. Szinte 1 az 1ben a PS kontrollerre hajaz, ami nekem sokkal jobban bejon, mint az x360-e. Egyetlen hatranya, hogy az iranypad nem vmi stabilan van rogzitve, elegge lotyog es felo, hogy egyszer csak megadja magat.
Ennek ellenere aki jo aron talal ilyet az nyugodtan vegye.
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem sokat toltam meg vele, csak Fifa-ban es Pes-ben probaltam ki, de hatarozottan eletkepesnek tunik a dolog. Szinte 1 az 1ben a PS kontrollerre hajaz, ami nekem sokkal jobban bejon, mint az x360-e. Egyetlen hatranya, hogy az iranypad nem vmi stabilan van rogzitve, elegge lotyog es felo, hogy egyszer csak megadja magat.