Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Viktor77
titán
Linket köszi, ott tedd fel a kérdésedet pls. Ezt zárom.
-
recon08
csendes tag
Hello. Nemrég annyit hallottam a gépemben hogy leallt a cpu ventije... elment az összes usb-s periferiam és a monitorom be volt fagyva. nem lehetett kikapcsolni a gépet csak ha kinyomtam a tápot. A tápot kiprobaltam másik gépbe ment. (460as táp 20pines a csatija ezért átalakító van rajta 24pinre) a másik gépre(amin még kiprobaltam a tápot) 20pines kell . Másik táppal is kiprobaltam nemjo. Ha a 460as tápom rá van dugva a lapra akkor folyamatos szercsegő hangot ad, a kis halk kattanások helyett. A gép elindul, a cpu cooler csak lassan vagy egyáltalán nem pörög, vinyo megy (geil black dragon ramom világít) de monitor nem kapcsol be... mi lehet a probláma ? ja és a galaxy7900gs vga-mon is megy a venti.
ui. lehet az a probléma, hogy van a vga-n a 6pines csati és a tápomon átalakítóval megy rá. ezen az átalakítón 2 molex vég van és mind2 re dugtam a tápból. gondolom így kell tehát ez mégse problem...

Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Formula-1
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Milyen házat vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti garival!
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- GIGABYTE B760 GAMING X AX WIFI - Garancia 2027.09.06.
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi