Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
Biznisz Elek
üzenetére
ezt pont te mondod?

-
citkar
addikt
soryr h bepofátlankodok
van nekem is egy ilyenem,ha a tulaj eladta a sajátját valszeg én folytatnám a sajátommal,akár privátot is írhattok h ne zavarja a topiknyitót,annyi h Bpi átvételhez kötném -
Sabre
őstag
úgy néz ki DjvT az új tulaj 25k pénzért, holnap, thx az érdeklődést

-
Sabre
őstag
válasz
Biznisz Elek
üzenetére
ez most húzva többet nyom mint alapon egy gto 400/490en...de 600/600on már többet nyom a gto kicsit

cs:source röccenésmentesen ment a 7300gt-vel, igaz erős proci volt alatta de akkor is nagyon meglepődtem hogy milyen jól ment
-
Sabre
őstag
válasz
Biznisz Elek
üzenetére
1ik ismim megválna a hőn szeretett tuning x800gto-jától és anno is szemeztem vele nagyon...nameg procim sincsen amig nem találok másikat

qrvajó kártya!
-
Sabre
őstag
24.5

aki 25öt mond az övő és licit vége
-
Sabre
őstag
24k-n áll a licit

-
Sabre
őstag
![[kép] [kép]](http://www.ixbt.com/news/digimage/bcat/galaxy_7300gt/2.jpg)
így néz ki, egyáltalán nem hangos, sokkal jobb mint a referencia hütök a 7600akon! ráadásul terhelés mellett így húzva sem ment az én házbamban nagyon 46-47 fok fölé a mag hőmérséklet!
[Szerkesztve] -
Sabre
őstag
pénteken vásárolt kártya, 2 év bolti garis.... ez a legjobb féle 7300gt jelenleg mivel 256mb ddr3 memó csücsül rajta , 1.2ns samu ramok.... 500/1400 @ 590/1780 amit a gyári hűtővel visz nálam hibátlanul. átmeneti kártyának vettem és most befutna vmi más ha ez elmegy. 23k itt ahol vettem [link] , de nincs.
23k-n indul a licit, 500 forint a licitlépcső !
54xx pöttyöt csinált igy a karesz 3dmark05ben, az azóta eladott 3000+ venice procim 2600mhz körül ketyegett mellette, azóta a kártya a dobozában pihen.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- EAFC 26
- Milyen alaplapot vegyek?
- Arc Raiders
- Direct One (műholdas és online TV)
- Sorozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- Battlefield 6
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- iPhone 17 Pro 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Macbook Air M1 8/256 Retina! Makulátlan! Akksi 96%!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 8 40mm, Új, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest