Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyemetz
csendes tag
Nekem van egy ilyenem. A Wifi garantáltan az egyik legnagyobb erőssége, minden más készüléket kenterbe ver, amit eddig próbáltam (laptop, galaxy s, egyéb telefonok). Android verzió egyenlőre még csak 4.1.1, xda-n sem leltem még fel custom romot. Az egyetlen problémám, hogy nagyon maszatolódik a kijelző felülete, bármi legyen is az. A Palit leányvállalata a Gainward, a Galaxy Tab meg a modell neve, szóval mindhárom ugyanaz, szerintem. A hardver meg bőségesen elég bármire, gyors, semmi akadás. Ja, hd filmek lejátszásakor nagyon melegszik, de mondjuk annak nem sok értelme ekkora kijelzőn. Kivéve, hogy az áll rendelkezésre, de ha tudom előre, hogy ezen nézem majd meg, akkor ugye kisebb felbontás is jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12.9 6th. gen. 2022 M2 Wifi, 85% akku, patika, 12 hó gar
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék Apple garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray szürke ajándék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB karcmentes 91% akku 188 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest