Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz parandroid #53880 üzenetére
Tegnap még én is azt mondtam volna, most már egész tűrhetően vagyok. Még néhány nap, és rendben leszek szerintem.
Buliban hasznos! =]
-
bencze
senior tag
Nekem a fenix 5x néna olyan 20-al többet mért, aztán vagy beállt, vagy nem. Csomót próbálkoztam lejjebb, feljebb tenni, meghúzni, megengedni. Általában jó volt, de nem mindig, ha számít a pulzus akkor ez nem elég. Nem beszélve, hogy lassan reagált persze. A 6x jobb ebben, de most már leszoktam róla és pántot teszek ha érdekel a pulzus.
Biciklin kicsit görnyedek, valszeg levegőt kap ha elöl van a szenzor. Oldalamra kell fordítsam, akkor jó.[ Szerkesztve ]
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
HKorn
veterán
Nálam Vivoactive 4-gyel szintén teljesen reális értékek vannak, lehet nem teljesen pontos ritmusváltásoknál, de eszemben sincs mellkaspánttal szórakozni.
Egyetértek xy zsolttal, hozzávetőlegesen mutasson jól, annyira nem érdekel a dolog.
Run&Ride
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Path of Exile (ARPG)
- BestBuy ruhás topik
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Gurulunk, WAZE?!
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest