- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danika256
aktív tag
válasz
tomcica #36092 üzenetére
Köszönöm szépen mindkettőtöknek!
Látom nagyon le akartok beszélni az edzésről, tudom tényleg az lenne a legkifizetődőbb, de mivel dolgoznom is kell, ezért úgy sem tudnám érdemben pihentetni. Ahogy írtam a melóban az ide-oda rohangálás jobban betesz neki..Talán nincs gond a cipővel, mivel már jó rég óta ilyet használtam mikor belobbant a lábam. Sőt egy focipályás mezítlábas, elvileg regeneráló
edzés tette be a kaput neki..
Komolyan elszakadhat az ín ha ennyi idő alatt nem történt meg?Nálam annyira nem gáz a helyzet, a kenceficéknek hála megy az edzés is. Az elején amikor nem ment nyomattam a bringát, de 1 hónap után amikor már tudtam futni, rá kellett jönnöm, hogy a futáshoz képest, főleg erőállóképességben semmit nem ér.. Vagyis nem sokat..
A lábujjhegyes, sarokemelős tornát én is csinálom, sőtt többféle nyújtást is szoktam, ami direkt erre van.. De ennyit nem szoktam, akkor megemelem a napi adagot.
Mondom nem fáj észveszejtően, de mindig ott van, olyan mintha valami idegen dolog lenne a sarkamban és ingerelné a dolgokat.. Hosszú távon nagyon szar..Sajnos ismerve magamat, amíg bírok mozogni fogok is és
tolni fogom az edzéseket. Olyan megoldás kéne, ami terhelés mellett is segít még ha lassabban is..
A szteroid injekciókról mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 11
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- E-roller topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged