- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcica
Topikgazda
kozbe rajottem hogy nem,van egyetlen 1975-os 08.11. szuletesu rudugro M35 kategoriaba esett,pont az en esetem augusztusi,ugyanaz az ev,de meg nem toltotte be,na ezt is tudja az ember....akkor erdemes a tavaszi fedettet elesitesre es felmeresre hasznalni M35 kategoriaba,es ugyanabban az evben ha van osszel kulteri OB azon mar M40-ben rombolni
ezen a versenyen az M35-os kategoriat 2.10-el nyertek,nekem 2.05-os idom van oszrol,iden is meg tudom futni az tuti (remenykedem 2.03-ban is) az M40 meg 2.17 azt barmikor edzesen bemelegites nelkul is
na de konnyu igy utolag,el kell menni benevezni es kifutni,addig csak fust es tukor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest