- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- joghurt: Skype adatvesztés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zzola #104334 üzenetére
szerintem pont ez a lényeg, amit az első (második) bekezdésben írsz. egyéni, és ez a jó mérőszáma az aktuális terhelésnek. ezen keresztül tudod csak mérni, hogy adott állapotodban a leadott wattok, vagy futott tempó milyen terhelést jelent a számodra. lehet, hogy ami valamelyik nap még a z2 teteje az már a z3 alja, közepe egy rosszabb napodon, akkor minek ezt erőltetni? én nem látom továbbra sem a relevanciát, terepen meg főleg nem (bár talán inkább a lefeléken, mint a felfeléken lehet fontos). ez egyelőre nem győzött meg, de még edukálom magam
tegnap befejeztem zsófi új podcastját [link] 2 óra, elég sok infó, de jókat sztorizik benne tibi a teljesítménydiagnosztikáról, és még én is meg lettem említve
ajánlom mindenkinek, akinek van ennyi ideje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 49 mm Használt, karcmentes állapotban, 100% akku!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest