- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
-
tisn
addikt
válasz tomcica #70229 üzenetére
En meg kisgatyaban rombolok,kezdik is furcsan nezni plane ha szeles,esos 1-2 fok van,olyankor latom,hogy teljesen sokkolja a rendszeruket.
igen? akkor en is visszavaltok arra, nagyon kenyelmetlen az also alaoltozo. 5 fok alatt azert fel szoktam venni. (fiam meg rovidgatyaban edz es a multkor egy darab pamutpolo volt felul.)
-
tisn
addikt
válasz Zozo0525 #70325 üzenetére
orulj neki, terddel azert eleg sokan kuzdenek. nalam ertheto (tulsuly, tulsullyal tolt foci 20+ even at), de asszony nem volt aktivan sportolo, max uszott, meg kerekparral kozlekedett. 3 eve elkezdett velem futni, jobban ment mint nekem (konnyu, normal bmivel, egeszsegesen ), mostanra terheles alatt mindkert terde horopog (porckopas). csak telen futott betonon, jo cipokben (amugy salakos korpalyan)
és még rá sem kerestem a térd szóra a topikban
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #70387 üzenetére
Aztán sikerült annyit fejlődnöm az év során, hogy az 5km és 10km-es kihívásokra már rá sem kattintotttam,
nem gyujtod a pleccsniket? es garminon is van, dolgozzon az embernagy gratula amugy, FM is szep, meg az 1600km is.
-
tisn
addikt
válasz sherlock82 #70483 üzenetére
800-ra leveszem.
-
tisn
addikt
válasz #64052736 #70526 üzenetére
9 fok az polo gatya kombo. miert oltoztel tul?
ha mar ez a tema, 1-2l mennyisegu izzadtsagot barmilyen cucc elparologtat csuromvizesedes nelkul?
nekem kipsta alaoltozok/polok vannak (deca focis markaja), de minden futas utan csavarni lehet beloluk a vizet.
[ Szerkesztve ]
-
tisn
addikt
válasz #64052736 #70544 üzenetére
hat, ha van olyan, amiben tisztan, szarazon birnek futni, akko' isten bizony kiadok erte tobb penzt is. most hidegben nagyon fos, futok, izzadok, jo. megallok nyujatni mar kezdek fazni, autoban max futes, otthon mar raz a hideg... ha nem felejtek el viszek polot es az autonal lecserelem az alaoltozo + atizzadtpolo kombot.
-
tisn
addikt
-
tisn
addikt
-
tisn
addikt
válasz ígyvanferi #70602 üzenetére
pega nekem setahoz is tul "vekony", nem csak futashoz. pedig en kicsit sovanyabb vagyok mint a kollega.
reg le van fokozva utcaiva, de csak rovid tavokhoz. (pedig nem futottam benne max 50km-t, nem volt komfortos.)
ha valaki lat akcios 45-os bondit, szoljon, meg ki akarom probalni, mielott vege a futobulinak.
[ Szerkesztve ]
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #70658 üzenetére
gracc
-
tisn
addikt
4700km bicaj
878km futas (+ a mai 5 majd)
sajna januar februar es reszben marcius is kiesett terdinjekciozas miattmelle szamtalan foci, kondi, uszas
nem rossz egy dagitol
de volt mar jobb evem is sajnos.
-
tisn
addikt
válasz tomcica #70837 üzenetére
na olyan gepet nem lattam, de majd figyelem.
(fel ora evezesre emlekeztem nalad, na az a 60 perc az brutal )
klasszik melot vegzek a teremben (sulyzozas, kondigepek) ezek a ellipszis, evezo gep csak kiegeszitok. (mivel irtad tobbszor, gondoltam kiprobalom. tenyleg jo cucc.)
-
tisn
addikt
válasz LanyUs #70838 üzenetére
azt itthon tolom minden nap 30-60 perc, kozben xboxozok. ja azon pulzus nekem is 90-110, nem tudom mitol fugg, konnyure allitva 28-32km/h sebesseg.
le kellene rajta cserelnem az ulest (mindig csajom ritkan hasznalt bicajarol atpakolom ra), mert szetvagja a seggem, 15 percenkent le kell szallni rola es 5 perc pihi. multkor 25 percig fenn ultem, nem figyeltem, zsibbadt a szerszam is...
-
tisn
addikt
válasz zolikaDB #70928 üzenetére
hat, finomabban (kisebb tavok, fokozatos terheles, lassu tempo) terj vissza, betonon meg ne fuss, ha lehet soha.
a kihagyas is terdfajas miatt volt?
nem lehet, hogy ilyened van?
https://edzesonline.hu/cikk/2098/kulso_terdfajdalom_avagy_iliotibialis_szalag_dorzsolodes_itbfs
nekem sajnos nem a kulso fele faj...
-
tisn
addikt
válasz LanyUs #71047 üzenetére
A műfüves focipálya is csillapít rendesen. Amikor csak tehettem kifutottam a rekortánról oda
en is futottam ott parszor, de a 300m-es korok eleg uncsik. aztan most kiproblatam a futogepet (valaki irta, hogy az a legjobb a terdnek). tenyleg az, a retro tokyoban futottam, amit csak konditeremben hasznalok, nem igazan csillapitott a nimbushoz kepest, es igy is nagyon kenyelmes volt. de sz@ros 2km-en halalra untam magam aztan kimentem a rekortanra, mintha betonon futottam volna olyan erzes volt de kozben meg szep erdei kornyezet, csinos es kevesbbe csinos csajok es 1.5km-es korok -
tisn
addikt
válasz LanyUs #71050 üzenetére
konditeremben probaltam, itthon jo lenne, neznek valamit kozben, mint bicajon.
a teremben azert lenne jo futni, mert csak egy adag goncot koszolok, meg nem kell meg 2x10-20 perc auto/bicaj elmenni futkarozni, egyben letudnam az erositessel. bar tavasztol mar jo lesz a bicajozas is pluszmozgas
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #71072 üzenetére
48k a hoka bondi
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest