- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
válasz
HKorn #102738 üzenetére
hmm, en nagyon ov ellenes vagyok de valamiben kene telefont magammal vinnem, mert amilyen hikomatos vagyok, rosszul leszek az erdoben aztan siman kinyiffanok (de meg egy bokaficam is kellemetlen lehet ha nem tudok segitseget hivni) (asszony is baszogat, hogy legalabb ha nem a rekortanon futok, akkor vigyek magammal telot)
lehet kiprobalom ezt, koszi a tippet
(mar ha meg futok ebben az eletben
)
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #102723 üzenetére
az sincs mar messze valoszinuleg
meg tobb szabadido -
tisn
addikt
válasz
--Robi-- #102722 üzenetére
pihentesd szerintem. amig terheled nem fog elmulni, max rosszabb lesz.
szerk: latom tom mar irta
a 16-18 eves focistakon latom (pedig naluk meg joval gyorsabb a regeneralodas), hogy annyira szeretnek jatszani, hogy nem pihentetik az ilyen huzodasokat, seruleseket, egeszen addig, amig lepni nem tud a gyerek, vagy komolyabban megserul. hulyeseg.
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #102637 üzenetére
nagy nagy gratula (nem is neked, toled ez elvart
, hanem felesegednek, lanyodnak)
-
tisn
addikt
válasz
CptAdamica #102624 üzenetére
15 fok alatt felulre felveszek egy alaoltozott (ha sut a nap, akkor nem)
10 fok alatt alulra iskb. ennyi
csajom fut mindenfele ilyen cuccokban, amit beraktal, futofelso, melleny, de o fazos.
pittypang: de jo is volt fiatalnak lenni (nem fazosnak), csak kar hogy akkor nem futottam
-
tisn
addikt
válasz
INTELligent #102618 üzenetére
labaddal mi van?
felsotestben valami kis izom tulterhelodott, meghuzodott, pihiztesd.
-
tisn
addikt
válasz
ígyvanferi #102619 üzenetére
valami kupon van most? talaltam egy bondi 8-at 42k-ert.
-
tisn
addikt
válasz
sherlock82 #102590 üzenetére
hat szerintem ezt nezesd meg dokival es lehetoleg valami kepalkoto vizsgalattal. ha eles szuras az szerintem nem szalag... (bar en sem vagyok doki)
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #102583 üzenetére
thx
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #102576 üzenetére
ezekkel a modokkal ovatosan
tavaly decemberben elkezdtem az xcom: long war modot, es most par hete felbehagytam (kb. a vegjatek van meg), de mar eleg uncsi volt
most az xcom2: long wart kezdtem el, hat ez sem lesz rovid
(3 hete csak kondi, kb. a megorules hataran vagyok. "szerencsere" etkezessel* sikerul kordaban tartanom a depit.
*csak tomegelek a gyurashoz
es megjott a lidlis bejgli idoszak, meg a tescos szaloncukore is.)
-
tisn
addikt
válasz
jimpo #102571 üzenetére
ezen mindig amulok, hogy fizikai melosok meg melo utan futkaroznak, fociznak. asszonynal is aki festett srac rendszeres maratonfuto. focizni meg jarnak hozzank epitoipari szakik, meg napelem telepitok (elmegy gyorbe, felrak par panelt, hazaautozik, es meg ki bir jonni focizni)
hogy a francba lehet ezt csinalni 8 ora fizikai tevekenyseg utan, meghalnek.
-
tisn
addikt
válasz
INTELligent #102536 üzenetére
OFF
https://fabiangyogytorna.hu/elemeles/
Egy másik kutatás szerint az elemelés kivitelezése során az L5-ös csigolyánál mérték a legnagyobb nyíró erőt, itt átlagosan 1903±936 N erő hatott, egy átlagosan 107±40,6 kg-os emelés mellett.
https://www.sulypont.hu/blog/mi-allhat-a-derekfajdalom-es-labzsibbadas-hattereben
Az L5-S1 szegment, jellegzetes anatómiája, és a fenti szegmentekhez képest nagyobb fokú mechanikai igénybevétele miatt hajlamosabb traumás sérülésekre, degenerációra, porckorongsérvre és/vagy idegfájdalmakra. Leggyakrabban az L5 és az S1 gyökök károsodnak.
emiatt en inkabb mas gyakorlattal erositenem az erintett teruleteket
de ha ragaszkodsz hozza a konnyebb suly magas ismetlesszamnal maradnekde persze szabad orszag szabad konditermei, mindenki azt csinal amit akar
(sokat tudnek meselni a mindenki ugy cseszi el a testet ahogy akarja temaban
)
-
tisn
addikt
válasz
INTELligent #102533 üzenetére
most ket hetig nagy ismetlesszammal van a hipertrofia miatt, utana jon az, amiert az egeszet csinalom, a nagy sulyok
akkor alacsonyabb ismetlesszam kellene, nagy sullyal -
tisn
addikt
válasz
Napfénysüti #102432 üzenetére
Eddig egy Decás sima aszfaltos futócipőben túráztam de annak a talpa sokszor kevés tapadásban.
keves? csuszik mint az istennyila -
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #102402 üzenetére
laza
-
tisn
addikt
válasz
tomcica #102385 üzenetére
"ne idegeskedjen,leszarad magatol!"
ha tegnap van nalam balta lecsapom
valoszinuleg inhuvelygyulladas (M7670 Peronealis tendinitis)
meg uhra varok, penteken lett volna, de at kellett rakatnom, meccsre megyek.
kozben olvasgatva rajottem, hogy mar honapok ota meglehet, a labfejfajdalom regota van foleg foci utan, volt egy idoszak amikor kulsovel passzolni se birtam, mert fajt.
alapvetoen leszarnam, ha az elhanyagolasa nem vezetne esetleges szalagszakadashoz.
-
-
tisn
addikt
válasz
basta123 #102352 üzenetére
en is ilyen pulzussal futkaroztam egy ido utan szignifikansan javult. csajom mai napig 160-as atlagpulzussal fut.
szerintem ezen ne izguld halalra magad, javulni fog gyorsan. ha visszaolvasol a topikon altalaban inkabb a futomuvel szokott gond lenni.
izom meg nem epul le, ha ilyen 5km-eket futsz, foleg ha erositesz melle.
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #102293 üzenetére
thx
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #102286 üzenetére
akkor mezitlab, legalabb leviszi a borkemenyedeseket
-
tisn
addikt
inhuvelygyulladas (M7670 Peronealis tendinitis)
magam is ezt diagnosztizaltam.
meg lesz egy UH egy het mulva.
cirka 70k korul meguszom
olcso sport ez a futkarozas
szerintem keresek masik dokit, akinel van a rendeloben uh es ilyen esetben nincs 3 kor (persze mind fizetos).
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #102282 üzenetére
zokniban! fuss, szetszedi a borod a mufu.
(a zoknit is, csak az nem faj annyira) -
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #102265 üzenetére
egyetertek. tul sok ideje van
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #102178 üzenetére
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #102161 üzenetére
thx
szerintem igy hogy mar tudom, hogy semmivel sem terhelhetem egy het alatt remelhetoleg rendbejon. de majd a doki megmondja mi legyen. (o eleg jo tempoban tolja a futast, ossze szoktunk futni a ligetben) -
tisn
addikt
válasz
Lortech #102149 üzenetére
Itt nem latszik, de ez 1.5kmen (főleg az elsőn) volt 250m szint. Ott a zergek sem futnak. Ha te azon felfutsz nyertel egy karton sört tőlem
A masik oldalon oklomnyi kovekkel kirakott erdészeti ut volt, ott egy par fel-le futott, na azt sem mernem megprobalni. De az kb 3.5km hosszú volt. (Eged hegy eger ket oldala)
-
tisn
addikt
na a bokaduzzanatom megnott es mar faj is
erdekes modon mintha a bicotol lett volna rosszabb tegnap
(futni mar par napja nem voltam, penteken volt egy kisebb setam, meg egy kisebb foci)bicajozni vagy uszni szerintetek mehetek vele?
seta/futas nyilvan hanyagolvakondizni nyilvan eljarok, csak a lab nem lesz nagyon edzve.
-
tisn
addikt
válasz
INTELligent #102078 üzenetére
mindket verziot szoktam, ha par ora van kozotte kb. mindegy. ha egymas utan rogton, akkor kondi majd futas nekem jobban bevalt.
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #102060 üzenetére
dehogy, par napig most nem futok, max annyi. tegnap is turaztam egyet vele
-
tisn
addikt
help
bokacsont alatt kb. a labfej kozepeig van egy kemeny pup par napja (akkor vettem eszre)mi lehet ez? eros nyomasra picit faj.
(peroneus brevis/longus esetleg? rovid/hosszu szarkapocsizom?)
-
tisn
addikt
válasz
INTELligent #102015 üzenetére
nyaron pl. ugy jarok usziba, hogy 12/20km bico, hatamon a nagy hatizsakban uszocucc, pia. uszas, termalban dogles, haza bico, teljesen jo kor, kb. 3 ora. lenne helyben is uszoda, de ott nincs termal.
telen ritkan megyek, akkor soxor ugy, hogy a helyszinen futok az arteri erdoben, utana uszas, es teljesen tiszta ruhat veszek.
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #101868 üzenetére
tudom, fiam is hasonlo koru, 4 edzessel (ahova meg utazni is kell) + 1 meccsel. mindig faradt, este fel 8-kor er haza, akkor tanul. (heti 2-3x meg elmegy kondizni is) hetvegen ha nincs meccs, masik napon biraskodik, gyakran ket meccset is fuj. es heti 1-2x velem kispalyan is focizik.
-
tisn
addikt
válasz
INTELligent #101740 üzenetére
ugyes, gratu
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #101765 üzenetére
grat, porogtel rendesen.
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #101674 üzenetére
oke
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #101672 üzenetére
az ironmant amiben letoltad, az nem megfelelo?
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #101641 üzenetére
tudsz elni
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #101579 üzenetére
marmint egy pro nezzen meg, ez nem biztos, hogy megy sajat kutfobol
most van a fiameknal eronleti edzo heti 1x 60p, futoiskola, focispecifikus mozgasok/jatekok, erositesek
na o pl. javitgat mozgasmintakat is pl. a futoiskolas gyakorlatok kozben.
na hajra, maratonon meg ugyesen
ironman utan laza lesz. mi lenne, ha elotte uszikaznal egyet es tolem tekernel fol bp-re? -
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #101575 üzenetére
lehet technika javitassal + celzott erositessel jobban jarnal es tolhatnad a kakaos csigukat is.
-
tisn
addikt
válasz
INTELligent #101573 üzenetére
En 177cm-hez most eppen pont 70kg alatt lehetek es hat hozzad kepest el vagyok hizva.
ez a topik nem ajanlott a testkepzavarosaknak. ott van pl. pitor, akin a zsir minimalis (kivancsi lennek egy testzsirmeres mit dobna), de meg le akar fogyni 5kg-ot... -
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #101558 üzenetére
nehezek a hegek
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #101554 üzenetére
ja regen en is
vicces, hogy mindig elol legnagyobb, hatul legkisebb fokozaton jartam az outivalmost meg azt mar lejton lefele se birom megtekerni
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #101536 üzenetére
nincs burek a listaban, meg a lanyoltozobol is ki leszel zavarva
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #101514 üzenetére
hat ezt most elkepzeltem
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #101512 üzenetére
persze 1 kor alatt kettot versz ram
hat az a focipalya az nem kezilabdapalyanak nez ki, szoval szerintem az std 400m-es -
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #101508 üzenetére
le is kerulhet az onnan
tessek csak melozni rendesen
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #101457 üzenetére
kis vasarnap delutani kocogas
szep munka!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Asztalos klub
- Bestbuy játékok
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Notch nélkül érkezett a Mi Mix 2S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Napelem
- További aktív témák...
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- 14" Dell Latitude laptopok: 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest