Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surda
tag
Épp meggyújtottam egy Rain Forest-et (HEM), és eszembe jutott, vajon van-e itt ilyen topik. Hát van, csak fel kellene éleszteni
Ez az esőerdős nekem bejön, szeretem a tömény, édeskés illatokat. Ezenkívül a kedvenceim a Tulasi gondozásában megjelent Sensuality és Stress Relief. Egyelőre, mert van még ezerféle, amit nem próbáltam. Eddig csak kínai füstölőket használtam, kipróbálnám a japánt is, csak az drágább. Mi a tapasztalat velük kapcsolatban?
A füst káros hatásán már én is gondolkodtam, lehet, hogy szintén áttérek illatgyertyára. -
ngabor2
nagyúr
válasz
SPDeluxe1.0 #70 üzenetére
Igen, de tapasztalatom szerint ahány gyártmány, annyi féle. Eléggé hasonlít hozzá (szerintem) az amber/borostyán, nekem az a kedvencem.
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Ami Chandal,vagy Sandal ,meg hasonló nevekkel kerül piacra,az a szantál illatú füstölő?Mert nekem ennek nagyon bejön az illata!
-
ngabor2
nagyúr
No erről beszéltem: Bővebben: link
Vagy csak a kép: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
mynames
senior tag
válasz
Jam-Master J #1 üzenetére
Hi!
Én mindig füstölőzök otthon. A kedvencem neve:
Satya Sai Baba (bár lehet, hogy ez a gyártó neve...)
Az én egészségemre nem káros, sőt amióta füstölőzök azóta az allergiám is elviselhető mértékű lett. -
WillChi
őstag
válasz
2. A tömjénest, mert az a ördög ellen is jó...
-
Thulcandra
senior tag
válasz
T. Almeida #63 üzenetére
Ja ok, csak előbb még égéstermékről volt szó
A füstöt az én tengerimalacom is jól bírja, annak ellenére hogy cigifüstöt is kap nagy dózisbanMár 5 éves
-
Skót
aktív tag
-fahéjas (ha jól láttam eddig senki nem írta, de még nem értem végig
)
-cannabiszos
-santálos
ebben a sorrendben
[Szerkesztve] -
T. Almeida
senior tag
válasz
Thulcandra #61 üzenetére
? Mondtam én ilyet?
Az akvárium ott van a szobában és néha szinte harapni lehet a füstöt. -
rup1u5
nagyúr
Az én dobogós helyezetteim füstölöből:
- Goloka
- Prana
- Nagh Champa -
Thulcandra
senior tag
válasz
T. Almeida #60 üzenetére
Akváriumodba burogatod a füstölőpálcák hamuját? Hát, NO COMMENT!
-
ipgirl
tag
kedvencem: a citromfüves füstölő
jó hangulatot ''varázsol'' -
ngabor2
nagyúr
válasz
SPDeluxe1.0 #57 üzenetére
Mivel az alapanyaga fapor és gyanták+illatanyagok, ezért legjobb tudomásom szerint semmi káros nincs bennük. Hogy virág alá érdemes-e rakni... valószínűleg nem árt a növényeknek. Bár olyan mennyiségben, ami nálam felgyűlt, már nem kedvelnék a növények...
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
A füstölő égésterméke miféle anyag,talán mérgező,vagy környezetbarát kemikália?Gondolok itt arra,hogy virágföldnek is jó a hamuja,avagy úgy kezeljem,mint a lemerült ceruzaelemet?
-
Thulcandra
senior tag
Azzta, el se hiszem hogy ilyen topik is van!
Én már lassan 10 éve égetek füstölőpálcákat meg bumszlikat. Egyik kedvenc termékcsaládom a HEM Bővebben: link nekik vannak nagyon jó aromájú termékeik.
Szeretem az erős illatokat, ha mirhás, kigyófüves, szantálos, vagy fahéjas cucc van kéznél, leginkább azt égetem. De végülis nagyon sok illatot kedvelek.
Viszont van pár ilyen pancsolt tutti frutti stb ocsmányság, na ezektől falra tudok mászni...
Tényleg jó cuccok ezek, egyrészt lazulni is lehet velük, másrészt jó illatot csinálnak a lakásban. -
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
SPDeluxe1.0 #39 üzenetére
Na végre,haza értem,és má' nyomatom is a napi dózist!
A Bahia-s eladó kiscsaj a fanyar kategóriát ajánlotta(ennyire látszik a pofámon??),mivel most füstölők először,így el kell hinnem neki,hogy ez a illat a fanyar illat,de persze télleg egész jó ez a cucc,mondhatnám az újdonság erejével hat rám.
Ha tegnap nem hozom fel ezt a topicot,akkor most sajna nem füstölőznék,ergo kösz szépen T. Almeida aka Jam-Master J
-
GombócArtúr
senior tag
Opium, Buddha Darshan(?), Fenyő!
Tuti! A fenyő brutál erős, a családtagok távoltartására is alkalmas
Egyébként hamisítják ezeket. Ciki, de a kínai piacon is árulnak mindenfélét, én egyszer vettem egyet. Hát... szappan illata volt, a csomagolást perforáláták egy forró valamivel, holott a HEMek csomagolását nem szokták. Nagyon tré volt, a kukában landolt az egész csomag.
Van egy bácsi a PeCsában a bolhapiacon, nála mindig tök jók vannak, és igaziak.. -
L3zl13
nagyúr
Asztmás vagyok. Füstölőtől egy idő után mindig rám jön a köhögés.
A füst meg garantáltan nem használ az egészségnek. De természetesen ez azért nem ugyanaz, mint a cigi, ahol közvetlenül a tüdőbe jut az egész... -
ngabor2
nagyúr
válasz
Drótszamár #51 üzenetére
Kis szobában, gyenge szellőztetés mellett valóban nem ajánlom én se. Nálam nyitva ajtó-ablak, és így füstölök. Egyszerre 1 szál.
-
Drótszamár
őstag
ÁÁÁ fustölő suxx.
Van egy csomó fajta, de nekem egyik sem jön be. Túl erős a szaguk. Aminek jó illata van füstölés előtt, az elfüstölve tuti büdös.
Van néhány fajta, aminek annyira erős illatva van, hogy meg se kell gyújtani. Előveszem a nejlonból, és néhány napig lehet érezni az illatát. Utána odaadom a hugomnak, ő elfüstöli.
Inkább illatgyertya. Abból a vaníliás a kedvencem. Eccer kaptam valami gyümölcsöset, de elég fura illata volt. Hosszú távon inkább kellemetlen, mint kellemes.
szerk: most nézem, hogy ezt egyszer már leírtamAsszittem új topic, közbe csak a régi lett uppolva.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Akkor legyen reklám: Debrecen, Batthyány utca, a színház felől nézve bal oldalon (páros oldal, talán 4 vagy 6 szám) van egy kellemes kis lakber bolt. Én ott szoktam venni a cuccot. Már ''törzsvásárlói'' kedvezményem van, hamarosan megint kell vennem. Eddig ha vettem 10 dobozzal, a 11. ingyen volt. 8 szál 80 Ft. Oké, van, ahol olcsóbb, de nekem útba esik, és elég széles a választék.
-
kymco
veterán
válasz
SPDeluxe1.0 #44 üzenetére
Tényleg református vagyok
.
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
válasz
SPDeluxe1.0 #44 üzenetére
Nekem az SDG-ről a református egyház jut eszembe, és ott nincs füst.
-
Bibby
addikt
Úgy látom ez is olyan dolog mint a cigaretta.Többen írták már hogy nyugtat, ugyanúgy arra is azt szokták mondani.Nekem meg mindegyik csak természetellenes, nemszeretem kategória.
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Nem baj,ha asszociálok egy kicsit?Mert bizony az aláírásod alapján azt gondolnám hogy te római katolikus egyháztag vagy(anyukám is katolikus
),és ott lóbálják a temlompadok közt a tömjént a római katolikus kisgyerekek.Remélem nem sértettelek meg vallásügyileg,ha mégis,akkor töröltetem ezt a hsz-t.
Dehátszóval, mégiscsak ha olvasom az aláírásodat,meg a topic címét,akkor szó ami szó,a tömjénlóbálás jut rólam eszedbe,erre pedig kiderül,hogy te nem is szereted az illatát -
kymco
veterán
Én sem bírom a füstölő illatát.....
-
Jégkokó
veterán
Anyám néha meggyujt egy ilyen füstölőt, és hát én nagyon nem bírom és tisztára rosszul érzem magamat tőle.Meg az illata se tetszik nekem
-
zsiga667
addikt
Nekem ez a kedvencem: Bővebben: link
Egyébként Pesten hol lehet nagyobb választékot találni jófajta füstölőkből? -
ngabor2
nagyúr
Hogy feljöjjön ez a bő másfél éves topik, én is füstölőzöm. Egyszerre meg szoktam venni 11 dobot 8-szálas füstölőt különböző illatokban, és a blogomban linkelt kép szerint egyessével elfüstölöm. Az illatok változnak, de a kedvenceim: fahéj, szegfűszeg, borstyán, tömjén, Relax. Finom rooi tea mellett nagyon bejön
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Hmmm...,úgy megjött a kedvem,holnap lépek is a Bahia-ba vásárolni,majd lazulni egy csendeset otthon.
-
Jam-Master J
aktív tag
Kössz az eddigi válaszokat.
Aromaterápiás gyertyákat is használnk, anyu nagyon olcsón tudja venni (bazinagy Brise gyertya 150 Ft, mindenféle illatban).
A falba bedugható elektromos szagosítókat viszont rühellem... -
Sick Boy
őstag
válasz
Hal!
Én már régóta nyomom a füstölőt és még élek. Szerintem nem nagyon káros, de néha szellőztess azért. Engem egyébként megnyugtat a füstölő. Nekem az aloe vera-s jött be legjobban, de van azon kívül még vaníliásom, barackos, narancsos, ylang ylangos, leanderes. Mind nagyon jó szerintem.
Üdv: Sick Boy -
Loopus
tag
Hi. Nezzetek fel a http://www.japanfustolo.hu -ra. Ezek inkabb lagyabbak, nem olyan tolakodoak, mint neha az indiaiak. Erdemes kozuluk valogatni.
-
tikomio
csendes tag
válasz
ha letüdőzöd, biztos káros!
régebben az ópiumost szerettem, most mindenfélét kipróbálok. még nem találtam jobbat az ópiumosnál. a gyümölcsösök szerintem nem jók, mert émelyítősek.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
I. Richard
senior tag
Hi!
Poison +1 szavazat, kellemes, lágy
Eucaliptus -1 szavazat, naggyon erös -
Warlock_42
senior tag
Ha csak az aromaterápiát akarod kipróbálni, akkor nem muszály áttérni, van füstölőbe is aromaterápiás. Igaz elég húzós áron (6-700 HUF 10 szál) de nagyon jó illata van. Én egyszer ilyet kaptam ajándékba: Prema gyártmány Harilla ''illatú'', hatása: frissítő, serkenti az agyműködést, szellemi nehézkesség esetén lendületet ad. -
KovacsUr
addikt
válasz
Drótszamár #31 üzenetére
Vicces, épp tegnap említette egy kedves ismerősöm, hogy a füstölőkről áttért az ilyen gyertyákra. Azt hiszem, nekem is ki kell próbálnom.
-
Drótszamár
őstag
kicsit OFF, de mit szóltok az aromaterápiás gyertyákhoz? Nekem sokkal jobban bejön. Finom lágy illata van. Nekem a vaniliás a kedvencem.
-
BEE
addikt
A szantál egy klasszikus.
De hogy valaki egész nap töményen nyelje az borzalmas!
Módjával mint mindent!
Nem az a lényeg hogy fust legyen, hanem hogy időnként
az orrodba kavarjon az illata, de ne telhess el vele,
mert úgy már nem is érzed.
BEE
[Szerkesztve] -
micsi
csendes tag
Magnolia (sárga doboz) és a Heena (zöld dobozban),nekem ezek a kedvenceim! Én nagyon szeretem a füstölőket!
-
burgatshow
veterán
válasz
Jam-Master J #27 üzenetére
Rácuppantál??
Nekem az Opium -
Jam-Master J
aktív tag
Nekem sem fájt a szemem soha tőle..ha beledugom a fejem a füstjébe, akkor sem.
J. -
mormota
senior tag
úgy nem is szabad, hogy melletted füstöl, mert úgy nagyon tömény
-
Matr x
aktív tag
válasz
.:InnoMan:. #22 üzenetére
Amikor én szoktam (legalábbis én így vagyok vele) a szoba másik végében volt, és lassan az egész szoba tele lett a füsttel. De nekem nem fájt ezzel a módszerrel.
Fél óra? Nekem volt hogy majdnem egész délelőtt ment. Délután meg szellőztetés, mert aki bejött, nem bírt létezni
Meg aludni se lett volna túl jó -
KovacsUr
addikt
válasz
.:InnoMan:. #22 üzenetére
Hm, ha olyan közel teszed magadhoz, hogy megfájdul tőle a fejed, akkor szerintem előbb marja ki a szemed a füst
De az biztos, hogy nem jó ötlet.
-
.:InnoMan:.
senior tag
válasz
Egyszer rohadtul megfájdult a fejem mert melletetem füstőlt kb.fél órát!
Szóval nekem nem jönnek be ezek a ''Made in Dobd el'' cuccok főleg a füstölök nem!!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Agyzuzo
addikt
Ha nálunk valami füstöl akkor ott már komoly gázok vannak.
Szvsz büdösek én nem bírom egyiket se, dehát nem vagyunk egyformák. -
bitfarkas
őstag
Szűrő nélküli Symphonia, engem megnyugtatott, de már vagy 20 éve nem használom.
-
mormota
senior tag
igaz nem füstölő, hanem párologtatóba (az biztos nem káros)
ylang-ylang (ez naggyon tuja illat)
levendula (ez is jó) -
Warlock_42
senior tag
Én Moon-t szoktam, szerintem elég megnyugtató hatása van. Felénk is kissebb csomagokban (10, 20 szál) lehet kapni. Még citromfüveset is füstöltem régebben, de az újabb csomagolású már nem olyan jó belőle. -
KovacsUr
addikt
Nag Champa (és bharath darshan vagy cannabis, ha valami lightosabbra vágyom
)
[Szerkesztve]
Most látom, tildy is tudja, mi a jó -
Matr x
aktív tag
Szantál jött be nekem a legjobban.
De nekem 20-as csomagokban voltak... -
ArchElf
addikt
Ópium és Szantál, ami nekem bejön...
AE -
Solarian
csendes tag
Hello!
Bizonyos határon túl, zárt helyiségben káros a füstölő. Allergén anyagokat is tartalmaznak, amelyek kis koncentrációban teljesen veszélytelenek, azonban ha túlzásba visszük, akkor átmenetileg allergiás tüneteket okozhat, légzési panaszokkal karöltve. Úgy tudom, hogy egy 15 négyzetméteres helységben 4 óránként 1 füstölő a normális, feltéve, hogy nincs állandó szellőzés. -
Borosz
őstag
válasz
Jam-Master J #8 üzenetére
Ja, akkor neked nincs két kicsi gyereked...
Próbálnék én 1 órára kikapcsolni rögtön ott ugrálnának körülöttem...még várok ezzel pár évet.
Meg nekem nincs is kádam...csak zuhanyfülke.
-
Borosz
őstag
Látom nagy füstölős a debreceni vonal.
Mire jó az? (by Lama) -
tildy
nagyúr
válasz
Kék dobozos NAG champa.Csak és kizárólag...
-
Jam-Master J
aktív tag
Köszi az eddigi hozzászólásokat, a jázmint okvetlen kipróbálom.
Ami marhára nem jött be, az a zöldalmás. Elégettem félig, aztán elnyomtam, nem gyöztem szellöztetni.
Anyám boltjában (nem az övé a bolt, csak alkalmazott) vagy 30 fajta füstölö van, 5ös csomagolásban és ki lehet bontani, megszaglászni. -
Jester
aktív tag
Egyiptomi jázmin. Egyszerűen isteni, még füstölés nélkül is. (Füstölve egy picit veszít a fínom illatából.)
-
simonzé
addikt
válasz
A cigi az káros.
Nemtom, hogy a füstölő káros-e és nem is érdekel, ha egyszer a lelkem megnyuxik tőle.
Az asszonynak a levendula jön be, de azt én ki nem állom. Van valamilyen mix, amit teccik, de nemtom fejből, majd megnézem.
Egyébként nem furcsa, hogy csak 50-100 darabos csomagolásban lehet füstőlőt venni? Miért nem bontják meg, hogy próbálgathassak 1-2 szálat is???
[Szerkesztve] -
Jam-Master J
aktív tag
Remélem nem hülye téma
1. Káros az egészségre hosszú távon a füstölő?
2. Kinek melyik a kedvence? Milyet ajánlotok?
Én nem sokat próbáltam (talán 4 fajtát), eddig a naracsos vált be a legjobban.
J.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest