Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Notepad++
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
SPDeluxe1.0 #70 üzenetére
Igen, de tapasztalatom szerint ahány gyártmány, annyi féle. Eléggé hasonlít hozzá (szerintem) az amber/borostyán, nekem az a kedvencem.
-
ngabor2
nagyúr
No erről beszéltem: Bővebben: link
Vagy csak a kép: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
SPDeluxe1.0 #57 üzenetére
Mivel az alapanyaga fapor és gyanták+illatanyagok, ezért legjobb tudomásom szerint semmi káros nincs bennük. Hogy virág alá érdemes-e rakni... valószínűleg nem árt a növényeknek. Bár olyan mennyiségben, ami nálam felgyűlt, már nem kedvelnék a növények...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Drótszamár #51 üzenetére
Kis szobában, gyenge szellőztetés mellett valóban nem ajánlom én se. Nálam nyitva ajtó-ablak, és így füstölök. Egyszerre 1 szál.
-
ngabor2
nagyúr
Akkor legyen reklám: Debrecen, Batthyány utca, a színház felől nézve bal oldalon (páros oldal, talán 4 vagy 6 szám) van egy kellemes kis lakber bolt. Én ott szoktam venni a cuccot. Már ''törzsvásárlói'' kedvezményem van, hamarosan megint kell vennem. Eddig ha vettem 10 dobozzal, a 11. ingyen volt. 8 szál 80 Ft. Oké, van, ahol olcsóbb, de nekem útba esik, és elég széles a választék.
-
ngabor2
nagyúr
Hogy feljöjjön ez a bő másfél éves topik, én is füstölőzöm. Egyszerre meg szoktam venni 11 dobot 8-szálas füstölőt különböző illatokban, és a blogomban linkelt kép szerint egyessével elfüstölöm. Az illatok változnak, de a kedvenceim: fahéj, szegfűszeg, borstyán, tömjén, Relax. Finom rooi tea mellett nagyon bejön
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest