Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
A kérdéseddel legközelebb a Notebook hibák topicban tedd fel.
Legközelebb kérlek, ne nyiss új topicot, hanem használd a keresőt.Ezt zártam.
-
balightt
tag
Csak azt nem értem mi mozdulhatott el. Amögött a panel mögött nincs ott az aksi, csak a ram és a HDD. Én inkább valami BIOS-os dologra gyanakodtam, hogy kicsit megzavarodott, ahogy kivettük a ramot - de persze lehet igazad van, csak a panel alatt minden csatlakozót átnéztem, és kőkeményen állnak a helyükön

-
balightt
tag
Érdekes hibát sikerült felfedeznem egy Acer Aspire M3-as ultrabooknál. Már minden működik, de a magyarázat nincs meg a dologra, és nagyon érdekelne mi történhetett. Várom az ötleteket.
Cégünknél az IT osztály dolgozói eltávolították a hátsó panelt, ami szabadon levehető, és kivették az egyetlen ott lévő RAM modult, hogy megvizsgálják, milyet szeretne a gép bővítés céljából. Visszatették pár fotó elkészítése után, majd lezárásra került a panel (4 csavar tartja, semmi trükk).
Bekapcsoltam volna a gépet, de se kép, se hang. Zárlatra gyanakodtam, de miután feldugtam töltőre, gond nélkül ment, csak éppen azt jelezte, nem tölti az aksit. 83%-on volt és nem töltődött. Nem is világított elől a töltés led. Kihúztam, bedugtam párszor, próbáltam csak akisról elindítani, úgy nem ment, töltőről meg gond nélkül.
Újra megbontotta az IT osztály, hátha valami szétcsúszott, de nem látszott semmi hiba, RAM újra ki-be. Az aksi, lévén ez egy ultrabook nem elérhető. Panel vissza, aksiról nem indul. Már keresztet vetettem rá, hogy ez mehet a márkaszervizbe, amikor leülve asztalomhoz két dolog történt:
1, kicsit hozzákoccant a gép alja az asztalhoz
2, újra beledugtam a töltőt, és világított a töltés ledAzóta megy minden probléma nélkül, aksiról, töltőről, tölt is szépen.
Na ez mi lehetett? Nagyon érdekelne, és hogy van e esélye, hogy újra előfordul. Valami laza lehet benne, vagy inkább csak most a töltő hatására vette észre az alaplap, hogy mégis van benne aksi?
Előre is köszi a tippeket!

Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Filmvilág
- Milyen autót vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest