Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cabaye89

csendes tag

Ahogy nézem ezek már nem olyanok mint az AL-KO-k. Neve FERREX, illetve ezeket már nem is az AL-KO szervízeli. A korábban Aldiban kapható gépeket még az AL-KO szervizelte.

• Cabaye89

csendes tag

Sziasztok!

Fűnyíró vásárlás előtt állok. Utca,udvar,hátsó udvar,telek gyümölcsfákkal. Ez lenne a terület. Nem nagy terület egyik sem, ( összesen kb 1000m2) illetve viszonylag sok "akadály" ( fák,bokrok ) van. Kérdésem az lenne milyen fűnyírót ajánlanátok. Ami fontos, hogy legyen hozzá fűgyűjtő, mivel sokat szívok amiatt jelenleg. Önjáró nem szükséges( lehet, hogy inkább átok lenne, mint áldás, mivel elég sokat kell fordulni fűnyíróval. A keret kb 100 e Ft. E fölé nem nagyon szeretnék menni. Akkumulátoros és elektromos fűnyíró kilőve, mindenképpen benzinmotorosat szeretnék. Olvasgattam régóta topikot, de nem nagyon tudok dönteni. Amit kinéztem első körben: [link]

McCulloch,Oleo-Mac,MTD ugyanúgy számításba jöhet, sőt... Viszont ebben az árkategóriában csak belépő gépek vannak, ahogy elnézem.
    Annyi még jó lenne, hogy 50+ cm legyen a vágási szélesség. Fontos lenne, hogy helyben meg tudjam venni ( Zalaegerszeg, Szombathely), mivel, ha valami hiba van, egyből vissza tudom vinni. Természetesen a fent említett márkákból mind van márkakereskedés.

Tudnátok segíteni a választásban?

Előre is köszönöm!

Bando

Új hozzászólás Aktív témák