- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
-
LOGOUT
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
albiosz
őstag
Köszi a tippeket. Ráakadtam már BZ tesztvideoira. Azok alapján és az ár miatt szerintem a Parkside vonalra megyek rá, ha jut az aktuális készletből. A nevekben elmerült valaki esetleg? Az utolsó betű és szám eltérő lehet hasonló modelleknél. PRMA 40-Li C1 lesz most, BZ tesztet PRMA 40-Li A2-ről találtam.
Bedobok egy szegélynyírót is, egy 10-est simán megér, töltőt és akksikat úgyis veszek a fűnyíróhoz, szóval az adott lesz. Max, ha nagyon gyenge, akkor továbbadom, de szerintem arra a 20 méterre jó lehet.
#8173 jokerone: köszi az infot. Fűkaszát egyelőre nem veszek, túlzásnak érzem. BZ simán lenyírt 2 db 4Ah akksival egy miénknél nagyobb kertrészt és még maradt is szufla az akksikban, szóval engem meggyőzött. Remélem nem nagyon tér el a C1 az A2-től.
#8172 diegho: köszi. Ha nem jutok hozzá a Parkside csomaghoz, akkor jó lesz. Einhell előnye, hogy mindig van, nem kell a Lidl-re várni és nem rabolják le a nepperek.
-
albiosz
őstag
és #8076 Morris: köszi a tippeket. Azóta olvasgatok a témában. A Makita árával nem tudok megbarátkozni, akkukkal és töltővel az már húzós számomra és a belépő szint még szénkefés motorral szerelt.
Van a kert előtt egy árok, annak a partját is nyírnom kell. Múlt héten lecsaptam a vezetékes AL-KO-val, de nem volt egy élmény, köpködte a kavicsokat. Ide valami fűkasza/szegélynyíró kéne. Rövid szakasz, így talán utóbbi is megfelelhet.
Kéne nekem egy akkus fűnyíró (kicsi is elég, de az se baj, ha nagy), akkus fűkasza/szegélynyíró, 2 db legalább 4Ah akku és egy dupla töltő.
Már majdnem megrendeltem ~130e körül egy Einhell csomagot, de ma láttam, hogy jövő héten lesz minden a Lidl-ben, ami nekem kell és ~90e körül meglenne.
3 kérdés:
- Parkside 2 akkus fűnyíró lesz most. Ez vajon mennyit bír 2db 4Ah-s akkuval? 2 akkus fűkaszáról olvastam tesztet, arra ha jól emlékszem fél óra üzemidőt mondtak, azért az elég karcsú, remélem a fűnyíró jobban bírja. Egy kisebb Einhell is bír ennyit 1 akkuval és utána ott a pót.
- Kavicsos árokpart nyírásra melyik gép lehet alkalmasabb? Einhell késes [link] vagy Parkside damilos [link]. Tudom, egyik se, de a fűkaszát túlzásnak érzem arra a 20 méter árokpartra.
- Összességében Parkside vagy Einhell vagy más hasonló árfekvésű vonalon kéne elindulni? -
albiosz
őstag
Sziasztok!
Van most ajánlott akkus fűnyíró? Lidl-ről mindig lemaradok. Pici a kert, a telek ~200m2, tippre fél óra alatt nyírható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tesla topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen alaplapot vegyek?
- Windows 10
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest