- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
-
LOGOUT
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcusa
addikt
Sziasztok! Stihl fs 120 fűkaszát vettem, ma jött meg, de elfelejtették hozzá küldeni a hozzá járó 25-2 damilfejet. Postázzák, de sajnos csak hosszú hétvége után fog megjönni. A régi mculloch fűkasza damilfeje meg nem jó hozzá. Van itt a közelemben egy kerti kisgépes bolt, de a weblapjuk szerint náluk csak 46-2 damilfej van, ami a leírása szerint a nagyobb gépekhez való. Tudja esetleg valaki hogy ez a 46-2 jó lehet e az fs 120-ashoz? A hétvégén már levágnám a füvet...
-
marcusa
addikt
Sziasztok!
Van egy Mcculloch B43BT fűkaszám amit már 3 éve megelégedéssel használok. A minap észrevettem, hogy csöpög a benzintank, kilukadt egy helyen. Próbáltam jobb híján beszilózni, de hamar feloldotta a benzin. Írtam a mcculloch.com-on a kapcsolat menüpontban, de napok után sincs válasz, és írtam egy kerti gépes szaküzletnek is, ők sem tudtak adni új benzintankot hozzá. Van esetleg ötletetek hogy honnan tudnék új tankot rendelni? Nem örülnék ha emiatt kéne lecserélnem az amúgy teljesen jó fűkaszát...
Köszi! -
marcusa
addikt
Sziasztok Srácok!
Van egy Mcculloch B43Bt fűkaszám, nagyon elégedett vagyok vele, jól fogyaszt, könnyen indul és le tudom vele vágni az egész 2000m2-es telken a füvet és a gazt. Viszont most hogy idén először elővettem azt vettem észre, hogy kb 1 órányi vágás után alapjáraton is forgatja a damilfejet. Hidegen nem, csak ha jól bemelegedett. Ez azt jelenti hogy meghibásodott? Még garanciális júliusig...
Köszi a segítséget! -
marcusa
addikt
Sziasztok!
Megrendeltem a Mcculloch B43-as gépet. Köszönöm az ajánlást!
Ez az olaj jó lesz hozzá?
https://www.praktiker.hu/kert/kerti-motoros-gep/kiegeszitok/97359-husqvarna-motorolaj-mc-universal-2tls-1l-alacsony-karosanyag-kibocs162996
Köszi! -
marcusa
addikt
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni!
Vettem egy házat tavaly szeptemberben, és sajnos nagyon nagy telek van hozzá, 2000m2... Két részre van osztva, az első fele gondozott, az kb 800m2, azt akár tologatós fűnyíróval is tudom nyírni, viszont a hátsó fele nagyon gazos, és dimbes-dombos. Egy patak is keresztül folyik a telken, és mivel semmire sincs a hátsó rész használva, érthető okokból erősen gazosodik. Jelenleg kb derékig, van ahol mellkasig ér a fű/gaz.
Kb egy hónapja vettem egy Straus fűkaszát jófogáson 21ezer Ft-ért(ami sajnos kidobott pénz lett), a telek első részén 3x lenyírtam vele a füvet, ott nem volt semmi gond, gondoltam nekiállok és lenyírom a hátsó gazos részt is, de kb 10 perc után be is állt a motorja. Vettem egy kézi kaszát és sarlót, azzal eljutottam az 1200m2 kb harmadáig úgy, hogy majdnem egész nap ezt csináltam.
Most egy kicsivel többet szánnék a dologra, de sajnos nincsenek rá százezreim...
Egy kollégám ajánlotta, ezt az Einhell-t: https://edigital.hu/szegelyvagok/einhell-gh-bc-43-benzines-keses-damilos-fukasza-p305921, azt mondja neki már évek óta működik. Tetszik is a dolog, 1+1 év garancia van rá, és az Einhell számomra nem is nevenincs márka.
Egy másik kertészettel foglalkozó barátom viszont azt mondta hogy vegyek egy Stihl fs55 kaszát, hiába csak 1Le, akkor is sokkal jobban járok vele, mint bármelyik ilyen "Kínai" vacakkal.
A telek hátsó részét nem tervezem hetente vágni, elég ha havonta 1x levágom, és úgy is jó ha mondjuk 3-4 nap alatt, hogy ne terheljem túl a fűkaszát.
Ti mit javasolnátok? Így elég lehet az Einhell, vagy tényleg kellene a közel 2x annyiba kerülő Stihl?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest