- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
T0mBd1gg3R #2972 üzenetére
én például Harasztiban benzinessel nem nyírhatok füvet vasárnap egy önkormányzati rendelet szerint, 50m hosszon meg húzogassa a zsinórt akinek 2 anyja van... szóval van az a helyzet, amikor az akkus is alternativa
-
SG3rg0
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #2957 üzenetére
Ugy néz ki ez a tipus lesz. [link]
AL-KO os webshopból merjem megrendelni? Valaki közvetelűl vásárolt tölük?
-
SG3rg0
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #2957 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszodat! Ismered a AL-KO Classic 4.66 P-B (119745) ?
Ez is Briggs motoros és a 80ba benne vagyok még.
Vélemény? -
pjen
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #2952 üzenetére
Nekem volt motorom aminek a légszűrőjében egy fém szivacs volt,mint a dörzsi.Arra is kellett egy csepp olaj.
-
draco31
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #2941 üzenetére
Nekem GLM 51S Premium van, 1 éve megy a nyúzása. Olvasd el a használatiját, ha írja az olajozást a légszűrőnek, akkor tedd meg, mert úgy jársz mint én, fentebb vannak képek.
Én egyébként Fehérgyarmaton vettem, itt van mellettem, de nem tudtam hogy ott rakják össze
Abban az üzletben vettem amelyik forgalmazza is, ez a boltos elmondása szerint olyan darab volt, amit valaki megvett, de nem tetszett neki ezért visszavitte és valami mást vett helyette. Én meg 50e-ért ott nem hagytam.Most nyáron gondoltam hogy utána járok már mi is ez valójában, akkor tudtam meg hogy itt készül, és egyéb hasznos dolgokat a használatijából.
Nekem sajnos nincs salg csatlakozó, az pedig jó lenne. Viszont olyan masszív a váz, hogy sajnálnám megfúrni, és rakni rá.
Összecsukást nem néztem sosem a sajátomnál, de maximum csak venni kell hosszabb csavarokat.Ja és még valami, nekem a napokban eltört a kerete. Ahol húztam a zöld vonalat, ott megy keresztül a csavar. És a cső azon része repedt el, ami lefelé tart a fűnyíróhoz, nem pedig ami felfelé a kézhez. Valamit majd kitalálok a megerősítéséhez. De hozzáteszem, nincs rá vigyázva, kapja a magáét szépen.
-
Koma2525
csendes tag
válasz
T0mBd1gg3R #2929 üzenetére
Szia!
Nem tudom vettél-e már gépet, nekem a McCulloch gépek jöttek be, vagy még az AL-KO-t ajánlanám mi olcsóbb és szerintem elég megbízható gépek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Kugoo Kirin G1
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest