- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
-
LOGOUT
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voice24
őstag
Az inkább m51-140f lesz. Amúgy tényleg nem tartozéka a mulcskészlet, mivel nem is kell hozzá. Ha levesszük a gyűjtőt, a lehajtott fedél úgy van kialakítva, hogy lezárja a nyílást.
Nekem ilyen gépem van, és egy gondom van vele: az önjáró funkció nekem túl gyors. Tükör sima talajon, egyenetlenségek nélkül, kicsi fűben még elmegy ez a sebesség, de szinte futni kell vele. Az én véleményem szerint nem ez a fűnyírás ideális sebessége, de a gyárban biztosan jobban tudják. Ezek miatt én igazából nem is használom az önjárót, inkább tolom a saját sebességemmel, és akkor tudom, hogy rendesen levág mindent. Én jobban jártam volna ugyanezen modell önjáró nélküli változatával, de már mindegy...
Javaslom mindenkinek, aki ilyet vesz, hogy próbálja ki, neki megfelel-e ez a haladási sebesség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest