- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
-
LOGOUT
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Makitából a legjobb ár/érték arányú gépnek a PLM4628N.
(Briggs & Stratton 500E)
Ez 115k lenne.
plm5113n2 lenne esetleg a nagyobbik testvére, ami már 51cm-es és B&S750EX motorral szerelt, 3 sebességes gép. Ez viszont már 170k, annyit szerintem nem akarok érte adni.A Husqvarna ezekhez képest 130k, 650EXI motorral. LC153S típus.
Szóval sikerült jól belőni az árakat, mindig, mindegyik pár tízezerrel több az olcsóbbhoz képest.
Az Alko irányába mozdít még mindig, hogy a kerekei nagyobbak, úgy nézem, hogy a Husqvarna ezen típusának elég kis kerekei vannak. (bár 1-2cm-ről van szó csupán végülis).
A Makita kerekeiről meg végülis sehol, semmi info nincs.
Vagy marad kerek 100-ért a 450e motoros Alko 46cm.
Egyéb ötlet? (ismerősi javaslatra már kezdtem beleélni magam a Makitába, gondoltam, hátha kijön legolcsóbbra és még mindig elég jól csengő márkanévről is beszélünk, meg végülis nem csúnya ez a Makita zöldes-kék semDe 170-et nem gondoltam egyből kifizetni egy gépért)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest