- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Hát ő már évekkel ezelőtt írta. Én mondjuk még nem hallottam erről az alap sípolásról, csak olyan kontextusban, hogy a csigáknál, ha belehallgatsz, akkor nem a tengert hallod, hanem ahogy a füledben áramlik a vér, azt erősíti fel. Én annak idején hangfal mellett voltam koncerten, aztán azóta sípol, azt mondják ilyenkor egy héten belül infúziózni kell, az helyrehozza. Engem sem zavar már, megszoktam. Olyanom volt még pár éve, hogy fülkürt hurut miatt nem folyt el úgy a víz a belső fülemből, és emiatt sípolt egy pár hónapig. Utána nagyjából elmúlt, nagyon ritkán jön csak elő, gondolom maradhatott valami kicsi gyulladás. Egy csomó gyógyszer amúgy károsíthatja a fület és fülzúgást okozhat, nem nagyon figyelnek erre oda az orvosok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- Távcső topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- DJI RC2 drón távirányító
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest