Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- [K2]: AnyDesk átverés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VHS digitalizálás
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Hát ő már évekkel ezelőtt írta. Én mondjuk még nem hallottam erről az alap sípolásról, csak olyan kontextusban, hogy a csigáknál, ha belehallgatsz, akkor nem a tengert hallod, hanem ahogy a füledben áramlik a vér, azt erősíti fel. Én annak idején hangfal mellett voltam koncerten, aztán azóta sípol, azt mondják ilyenkor egy héten belül infúziózni kell, az helyrehozza. Engem sem zavar már, megszoktam. Olyanom volt még pár éve, hogy fülkürt hurut miatt nem folyt el úgy a víz a belső fülemből, és emiatt sípolt egy pár hónapig. Utána nagyjából elmúlt, nagyon ritkán jön csak elő, gondolom maradhatott valami kicsi gyulladás. Egy csomó gyógyszer amúgy károsíthatja a fület és fülzúgást okozhat, nem nagyon figyelnek erre oda az orvosok.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI MINI 4 PRO ÚJSZERŰ ( CARE GARANCIÁVAL ! ) Hibátlan Fullos szett ( C-0 minősítéssel )
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2) (GL) (Bontatlan)
- Darwinfpv Foldape4 4 hüvelykes összecsukható, nagy hatótávolságú FPV
- Férfi 43-as Rollerblade görkorcsolya
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest