Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
Sziasztok 10 K körül keresek fülhallgatót ! Egy Sony Xperia S hez lesz. Jó lenne ha lenne rajt mic telefonáláshoz !
-
dunc
nagyúr
JVC HA-FR201 Xtreme Xplosives Ez milyen ? 7 ezer forintért tudnám megvenni.
-
dunc
nagyúr
válasz balazs1022 #27659 üzenetére
Egyforma.
-
dunc
nagyúr
válasz Giovanny #27799 üzenetére
Nem fog működni egyáltalán ! Teljesen más a bekötése (létezik adapter ami "átfordítja" ) Kapásból kiírja nem kompatibilis tartozék ! Rengeteget szívtam én is vele amire találtam androidra mikrofonost ,olyant ami jól is szólt ,de megtaláltam,és nem is drága ! IME ! Sony Xperia S el használom,és nagyon jól szól,szépen,és hangosan ! (főleg rockot hallgatok,de megállja más műfajba is a helyét)
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz CharlieDrop #27832 üzenetére
Nekem bejött ! Elég hepciás vagyok amúgy
-
dunc
nagyúr
-
dunc
nagyúr
-
dunc
nagyúr
válasz f4lcon #63607 üzenetére
Ez egy normális érvelés!
Nekem egy kérdésem van, jelenleg egy JBL T100A t használok, szépen szól, de egy kis plusz hangerő hiányzik, jó választás volna -e a tegnap általam felhozott füles? És a pistons 3 nál miben jobb? (rock zene only )
Illetve honnan tudhatom, hogy windows phoneval kompatibilis e? (hangerő gomb, felvevő)
Köszönöm a válaszokat.[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Sziasztok Huawai P9 hez szeretnék fülhallgatót venni. Ami fontos szempont, legyen rajt mikrofon, és szóljon hangosan. Ár kb 8-12 max. Vegyes zene, főleg Rock!
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz holozis_HUN #67143 üzenetére
-
dunc
nagyúr
srácok tudtok ajánlani, linkelni bejárató zenét?
-
dunc
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Formula-1
- Call of Duty: Black Ops 6
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztrofotózás
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest