Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
aktív tag
Üdv!
Szeretnék egy jó fülest venni, de nemtudok dönteni. Megnéztem 1-2-t de nem értek 1-2 dolgott: Szal akkor:
Mi a lényeges különbség a Sennheiser mx55 vc és mx 90 vc között? (mert sztem szinte semmi, de a 90-es drágább majd 3000-rel)
Hogyhogy a sennheisereknek kisebb a frekvenciatratománya mint a többi hasonló árkategóriájú fülesnek?? pl.: 17 Hz - 21 000 Hz míg mondjuk egy olcsobb panasonicnak: 6 Hz - 24 kHz (és majd feleannyiba kerül) vagy egy philipsnek: 6 Hz-25,3 KHz és a sonynak: 10-23000 Hz.
mellesleg a mostani elhasználódott panasonic fülesem 10Hz - 25kHz, az ára: 2000 forint.A másik: az sokat számít h aranyozott a dugója (vagy mianeve), mert azt még énis megtanultam fizikából h az arany jobb vezető de azért az aranyozás az nem ugyanaz. asszem az mx 90 vc-nek aranyozott, de ezt csak képen láttam, a mx55-é meg nem...
még nézegettem a fent említetteken kívül a Philips SHE8500-t, meg pár sony-t, véleményeket kérnék. Ha vki tud ajánlani vmi jó fülest max 8ezer forintíg.Előre is köszi, és boldog Karácsonyt mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
SSlyTR
aktív tag
gondolom nokia e51, egyébként elég frankó telefon
a HPM-70 nem se-hoz való???
a cx-300-asról meg rosszat is hallottam, vkinek bejön vkinek nem[ Szerkesztve ]
-
SSlyTR
aktív tag
esetleg vki a feljebb említett problémámra vki.
szal fülees max 8ezer forintíg, illetve vélemény a senn mx 55 vc -
SSlyTR
aktív tag
szal ez csak annyit h melyik gyártó mekkorát mer hazudni, mert sztem a panasonic, philips és sony simán felvállalja azt a bűvös 6hz-tőlt (tiszta politikusok)
de azért a senn jobb mint a többi? illetve mit ajánlasz (ajánlotok)? -
SSlyTR
aktív tag
néztem két fülest a senn mx 55-ön és az mx 90-en kivül a cx 300 és egy Panasonic RP-HJE300E-K
a panasonic elég jónak tűnik és kb feleannyiba kerül mint a cx-300-as
mennyit számítanak az impedenciák?
mx 55 és mx90-nek 64ohm
cx 300-asnak 16ohm
a panasonicnak 16ohm
hogy is vannak ezek? az a jobb aminek kisebb? kinek mi a véleménye a cx 300-asról?
nemtudjátok h ki lehetne vahol próbálni ezeket? -
SSlyTR
aktív tag
Hello!
Van egy cx400 senn-em, aminek elhagytam a csipeszét, ami hosszabbító-kábelhez kell. (anélkül elég idegesítő kábel)
Tudja valaki, hogy hol lehetne hozzá venni ilyen csipeszt?
Esetleg valami tipp, hogyan találhatok olyat, ami helyettesíteni tudná?itt egy kép róla:
Köszi!
-
SSlyTR
aktív tag
Hello!
Megdöglött a cx400asom, így most új füles kellene. Az az igazság, hogy már vagy 1,5 hónapja nem szól és azóta nem nagyon hallgatok zenét, és futni sem járok, így kellene valami olcsóbb ideiglenesen.
Tuti, hogy in-ear legyen, mert futásnál a másik folyton kiesik, sőt néha sétánál is.
Igazából 5k-ig gondoltam az árat. IGEN olvastam az első hsz-t, de ezeknek nagy részét nem lehet magyarországon megvenni. De ha másnem akkor ebay és akkor még várok picit.
Kb mindenféle zenét hallgatok, de legtöbbször klasszikust, vagyis sok halk rész van a zenékben.Lenne 1-2 kiszemelt, és érdekelne a véleményetek:
http://www.edigital.hu/Fejhallgato/Sony_MDR-EX50_fulhallgato_fekete-p334796.html
nem tudom hova tenniezt nagyon sokan dicsérték:
http://www.edigital.hu/Fejhallgato/Panasonic_RP-HJE120E-K_fulhallgato-p63842.htmlerről igazából csak vélemény érdekel, és akkor vennék ilyet, ha nagyon jókat írtok róla http://astoriacenter.hu/kiegeszitok/fulhallgatok/fejhallgatok/yamaha-eph-30-fekete.html
igazából csak a márka fogott megez jónak tűnik, csak nem egyenes a dugesza (bár lehet, hogy ez nem szempont ):
http://www.ebay.com/itm/MEElectronics-M9-Sound-Isolating-In-Ear-Headphones-Black-/140769432200?_trksid=p5197.m1992&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D14%26meid%3D3648656467089533506%26pid%3D100015%26prg%3D1006%26rk%3D2%26sd%3D140760111055%26még keresget, de addig is köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
SSlyTR
aktív tag
válasz MPeter87 #28328 üzenetére
most akkor ajánlod vagy nem?
yamaha-ról tud valaki valamit? átnézegettem egy csomó tesztet és bár nem 15 dodo, hanem 40 mégis budget jelzőt használják rá, és dicsérik. (az más dolog, hogy valakinek a 100usd se drága egy fülesért)
http://www.gizmowatch.com/entry/10-budget-headphones-audiophiles/
http://markkit.net/untrusted/reviews.cnet.com_best-budget-headphones_.htmlviszont találtam még pár fülest a listáról:
http://www.soundmagic.com.cn/en/products/Details37c33p38.html
ezt csak "fejjel lefele" lehet bedugni a fülbe? A vezeték felfele kell, hogy álljon? Mert akkor ez nem nyerő, pedig erről jókat olvastam, csak a formája osztotta meg az embereket.http://www.soundmagic.com.cn/en/products/Details46c33p34.html
tetszetős, de a csatlakozója elég nagynak tűnik (a műanyag rész az L formánál), biztos a desig nnagyon jó, de lehet, hogy nem tudnám használni a Defy telefonommal, mert ilyen felhajtható ajzatvédőgumi + tok is van rajta. Pl30-nál detto
Tetszik még ennek a mikrofonos változata is, az talán mp21 névre hallgat, benyomás róla ugyanez.http://www.yourbrainwavz.com/betav2.htm
Tetszetős, de teszteken mindenki másít ír róla. (elég gáz, hogy ezen az oldalon a fent lévő képen elírták frekitartományt)http://www.yourbrainwavz.com/M4.htm
http://www.mp4nation.net/headphones-amps/earphones/brainwavz-m5-iem-earphone-copper
ezek nálam 1 kategória, talán az m4 jobban tetszik, de már átlépték az 5000 forintos árhatártAz alpha, m1 ezek között mi a különbség? nagyon hasonlítanak, és az alphapro és alpha között?
Nézegetem a vsonic gr99 fülesét is. (köszi a tippet)
Szóval ezek közül válogatok. Ti melyiket vennétek meg?
-
SSlyTR
aktív tag
Valóban nem írnak róla rosszakat. De másik fórumokban a PL21-et jobbnak tartják.
Várok még véleményeket meg tovább keresgetek.
SoundMagic PL21 és MEElectronics M9 összevetésben melyiket ajánlanátok?Itthon nem akarom megvenni, mert amazonon jobb ajánlatok vannak (közel fele áron vannak).
-
SSlyTR
aktív tag
válasz MPeter87 #28336 üzenetére
A gr99-ről elég jókat írnak, ott csak a minőség a kérdéses. Nem tűnik strapabírónak.
Eddig a cx400-ast megfelelő minőségűnek tartottam (hang és tartósság), szal ha valamelyik hoz egy olyan szintet akkor azzal kiegyezek. Most a defy-hez kapott headset-et használom, ami nem a legjobb , sőt egy fos...
Brainwavz-ekből melyik lehet jó? -
SSlyTR
aktív tag
Brainwavz R1 $30
Brainwavz M5 $31
Brainwavz M2 $35
VSonic GR99 $27
VSonic GR02 $32
VSonic GR02 bass edit $34
Soundmagic E10 $31
Yamaha EMP-30 7000 hufEzek közül ti melyiket ajánlanátok? Így is átléptem az 5000 forintos keretet, nem szeretnék drágábbat venni, inkább megnézem mit érdemes megvenni.
Annyi elvárásom van, hogy egy sennhaiser cx400-as minőséget hozzon (tartósságban + zenei hangzásban is).
Hallgatok 2 steps formm hell-től kezdve, queen, within temtation-ön keresztül, lmfao-n át pendulim-ig mindent.Nem tudom, hogy meddig élnek ezek az akciós árak, de minél előbb el akarom dönteni.
köszi -
-
SSlyTR
aktív tag
válasz poptartcat #28349 üzenetére
a sennheiser szervizbe vigyed budaörsre. Nekem rá se néztek a c300-ra úgy cserélték. Vidd a garipapírt és ennyi.
Most jut eszembe ezt megkérdezni: Nincs valakinek egy cx400-ashoz garancialevele? Megvenném
-
SSlyTR
aktív tag
válasz SSlyTR #28387 üzenetére
Lehet hogy nekem is ilyent kellene vennem
Egy kis segítség neked:
http://www.ebay.com/itm/MEElectronics-M9-BK-Hi-Fi-Sound-Isolating-In-Ear-Headphones-/230886747123?pt=US_Headphones&hash=item35c1ec2bf3De nekem nem ez lesz a kiválasztottam.
A sony mh1c-t ajánlották nekem többen. De nem tetszik benne, hogy aszimmetrikus a kábele. Tudtok valami hasonlót ajánlani? 5-6000 forintig és egy cx400 után méltó legyen hozzá, mint utód
-
SSlyTR
aktív tag
A vsonic gr02 bass edit és gr04 füleseket lehet úgy kényelmesen használni, hogy nem a fül felett vannak elvezetve?
Ezekkel melyik brainwavz fülesek vannak egy szinten? Az m4 és m5 most egy áron van. Ezek közül melyik a jobb? -
SSlyTR
aktív tag
válasz Dicker #28507 üzenetére
Mindenféle zene szóba jöhet: klasszikus, rock, metál, rnb
Igen a 06ra gondoltam csak rosszat írtam. De igazából a kialakításra vagyok kíváncsi, hogy mennyire kényelmes. Nekem nem tűnik annak, de lehet tévedek.
Valahogy az R1 engem nem győzött meg. M5 inkább. Te mit ajánlasz ezekhez a zenékhez? -
SSlyTR
aktív tag
Megint elodáztam a döntést, mondván, hogy majd úgyis lesz valami.
A soundmagic és a brainwavz valahogy nem olyan szimpatikus mint a vsonic. Az e10 az m5 és r1 jönne szóba, valamint a vsonic gr99 és gr02bass. A gr04 és gr06 tetszik még, de már így is átléptem árban az elsőre kitalált határt, nem szeretném még sokkal többet adni érte. (ezek meg kb 20-30 usd-ral drágábbak).Akkor most kérdezek:
A brainwavz és soundmagic van olyan jó, mint a vsonic?
A gr06 van kétszer olyan jó mint a gr02bass? (mert árban a kéteszerese)
Mindenféle [classic-rock-metal-dnb-disco] zenéhez melyiket ajánlanátok (az olcsóbbak közül)? -
SSlyTR
aktív tag
válasz Dicker #28558 üzenetére
Az e30 nekem olyan olcsónak tűnik, és szerintem nem a legszebb design. Az e10 jobban bejön.
Egyébként nem kell sürgősen. ráér karácsony után is. 33usd lenne külföldről, itt meg 14ezer forint, annyiért már gr06-ost vennék.
Köszi! Még megvárom mások véleményét is. Többiek? -
SSlyTR
aktív tag
válasz HollyBoni #28607 üzenetére
Nekem a cx400as sennheiser sohase jött ki a fülemből, pedig a többi fülest csak úgy rugdossa ki a fülem
Margit-szigeten egy kör futást is simán bírt. Bár rövidebb is volt a kábele (70cm +105cm), és azt nagyon megszerettem benne.Egyre jobban kezd megtetszeni ez a maxell, amit felül látok. Tudtok még olyan fülest aminek alapból rövidebb kábele van, és adnak hozzá hosszabbítót? És mondjuk korrekt a minősége?
Azt megvárom, hogy itt felül mi lesz a vélemény -
SSlyTR
aktív tag
A vsonic fülesek mennyire tartósak? Olvastam neten, hogy 1-2 illetőnek meg kellett javítani. Ugye ez azérrt gáz mert valahonnan Szingapúrból jönne, és hát oda visszaküldeni garival elég necces.
Egyébként melyiket ajánljátok? Gr04 vagy gr06? A gr04pro flagship miben tér el a simától?
Van valakinek ilyen fülese, írna róla pár sort?
köszi!
-
SSlyTR
aktív tag
Hali!
Keresnék vsonic gr06 és 04 tulajokat. Arról lenne szó, hogy meg szeretném hallgatni ezeket a füleseket és úgy dönteni. Ma jártam MM-ben és FEJESEKET néztem, mert csak azokat lehetett kipróbálni, de elég durva, hogy a 30-40-50 ezer forintos fejesnek elég szar hangja volt. Kivéve a bose-nak, mert az mindent oltott. A akg k511-es tetszett a legjobban. De én fülest akarok venni.
Szal hiába bújom a teszteket, mert lényegtelen, hogy más mit gondol róluk, ki kell próbálni és az alapján lehet megvenni ezeket. A legtöbb üzlet nem engedi meg hogy kipróbáljam. Kb mindegy, hogy itt az mm, sony vagy egyéb boltban veszem meg, vagy neten megrendelem. Annak meg nem örülnék, hogy drágán vennék olyat ami nem is tetszik. Mondjuk itt még könnyebben visszaveszik, de visszapostázni Kínába elég húzós lenne.Akkor van jelentkező aki megengedné, hogy kipróbáljam a fülesét?
-
SSlyTR
aktív tag
-
SSlyTR
aktív tag
Valaki tud a Beyerdynamic fülesekről nyilatkozni? Hova sorolhatók? Mennyire jók?
-
SSlyTR
aktív tag
Kérdezek megint:
Beyerdynamic és Ultimate Ears füleseket ismeri valaki? Ár/érték viszonylatban mit lehet tudni róluk?
Köszi! -
-
SSlyTR
aktív tag
válasz batai15 #28988 üzenetére
Ha valóban ilyen dre utánzatot szeretnél, akkor ezt ajánlom:
http://www.egamechina.com/monster-beats-by-dr-dre-tour-in-ear-headphones-black.htmlWhat's in the box?
Beats Tours High Resolution In-Ear Headphones
Carrying Case
3 pairs of standard Monster designed ear-tips
2 pairs of different sized triple layer "Airlocks"Ez vicc kb 5 dollárért Ha nem jönne be a füles, akkor is csak egy ezrest dobsz ki.
http://9gag.com/gag/6177029
china -
SSlyTR
aktív tag
Valaki tud valami kupon kódot a lendmeurears-hez?
Most rendelnék és gondoltam hátha van valami kedvezmény -
SSlyTR
aktív tag
A singpost-tal kapott már valaki csomagot? Én a lendmeurearz-től rendeltem és nagyon várom, hogy megjöjjön. Mivel jan1-ig volt akció így még dec29-én megrendeltem, amit csak dec30ra dolgoztak fel és küldték el.
Kb mennyit kell várni? Ugyanaz a szitu mint az mp4nation-nél? -
SSlyTR
aktív tag
válasz Champipi #29091 üzenetére
Szerintem inkább vegyél egy cx300II, beat by dre-t, egy e30-at egy gr06 és hasonlítsd össze őket. Ha valamelyik nem jön be, akkor még mindig jó áron eladhatod és pénzednél maradsz. Ha az után is vacaknak tartod, akkor nyugodtan írhatsz amit akarsz. De addig ne tegyél felelőtlen kijelentéseket.
Kb azt mondtad, hogy vettél egy Fiat uno-t (bocs nem értek vacak olasz kocsikhoz). Szar volt és ennyiért jobb japán kocsikat lehet venni. Tehát szar az összes olasz kocsi, ha az ferrari, ha az lambo, ha az maserati, ha az alfa. Te tulajdonképpen most ezt állítod. Volt egy vacak xy országban készített valamid, akkor az összes vacak, amit ott gyártanak? Mert a legolcsóbb cuccot megvetted, akkor a drágábbak is vacakok? Pedig mindenki az ellenkezőjét állítja, és nem csak itt, hanem több fórumban, több teszten keresztül? Jah igazad lehet!
És kérlek használd az off opciót ha már szétoffolod a forumot.
[ Szerkesztve ]
-
SSlyTR
aktív tag
válasz Peti66 #29164 üzenetére
decemberben még 25 dodért nézegettem. De azt meg kell jegyeznem, hogy az csak a füles egy zacskóban 3pár haranggal. Nincs doboz meg semmi kiegészítő. Végül azért vetettem el, mert nem tetszik az asszimetrikus kábel, picit nagynak tűnik és nyomógombok is csak a legújabb sony telefonokkal működnek. Pl xperai raj telóval se lehet használni headsetként.
A tesztek meg inkább elbizonytalanítottak. Head-fi-n volt aki nagyon dicsérte, és a vsonic gr07ig magasztalta fel, valaki meg a gr02-hez hasonlította. Annyira vegyes volt a kép, hogy nem mertem bevállalni. Ott volt még a kínai hamisítvány para is.itt van 34 dodért:
http://www.ebay.com/itm/Original-SONY-headset-headphone-Fr-MH1C-LT28i-LT22I-ST25I-MT25I-MT27I-LT26I-ST21-/321052967956?pt=PDA_Accessories&hash=item4ac03f8414 -
SSlyTR
aktív tag
válasz stratova #29174 üzenetére
http://www.inearmatters.net/2012/10/review-sony-mh1-best-kept-secret.html
Furcsa oldal mert pl a vsonic gr02 több pontot kapott, mint a gr06 és ugyanannyit mint a gr07.
Itt elvileg a SE és sony verzió van tesztelve. Én a westend sony centerből szedtem az infót, hogy mivel működik és mivel nem. Van ipod-hoz és sony-hoz, illetve SE-hoz való sony füles (nem pont ez). Jól szét van barmolva ez a headset rész. Inkább feladtam, mert úgy gondoltam, nem találok minőségi headset-et.
[ Szerkesztve ]
-
SSlyTR
aktív tag
Már jóval közelebb van a fülesem. A lendurears tényleg jónat tűnik
08-01-2013 Arrived at overseas (Country code: IE)
Írországból azért még mindig ide kell érnie, de csak nem telik annyi időbe, mint singapúrból írbe megérkezett. -
SSlyTR
aktív tag
Tegnap megjött a csomagom a lendmeurears-től. Kevesebb mint 2 hét kellett, pedig volt újév meg szilveszter. (kb 11 nap ünnepekkel együtt) Eddig nagyon tetszetős. Már csak azt kell megvárnom, míg hazamegyek vidékre (mert oda lett rendelve).
[ Szerkesztve ]
-
SSlyTR
aktív tag
-
SSlyTR
aktív tag
válasz daninet #29266 üzenetére
Sajnos ez ilyen. Menj be egy nagyobb áruházba pl.: mm. Kérdezd meg, hogy mit ajánlanak arra az esetre ha náluk vennél fülest és ugyanez lenne a szitú. Van valami valahány napos elállási dolog. Szerintem megértőek lehetnek, főleg ha már ilyen árkategóriában vásárolsz.
[ Szerkesztve ]
-
SSlyTR
aktív tag
válasz CsIrKeRaToR #29300 üzenetére
Pontosan, ez parasztvakítás. Ha te csak 20 - 16000 Hz között hallasz, akkor nem mész vele sokra. Azt kell erről tudni, hogy amikor megszületsz, akkor hallasz a legnagyobb tartományban, akár 30kHz feletti hangokat is. Ezért van, hogy a gyerekek minden kis lármára felébrednek, vagy akkor is sírnak, ha valami nagyot csattant. És az évek múltával ez a tartomány kopik, elég rendesen.
Hidd el a leggagyibb fülesnek is nagyobb ez a tartománya, mint amit meg tudsz hallani. Ami fontosabb az a hangzás. Annak járj utána.Hol tudom megváltoztatni a nevemet Dr. Sheldon Cooper-re?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Laptop Wifi és WWAN (3G 4G) kártyák
- Thrustmaster T300 Ferrari alcantara t-lcm pedálal
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest