- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Ivqkzy-: Eddig
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gerner1
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dicker #30197 üzenetére
igen, hosszabb lenne. de mondjuk nem kellene annyival megtoldani a leírásokat, szerintem tényleg elég pár szó, hogy első ránézésre aki BA fülest keres, annak ne kelljen végigolvasnia mondjuk 15 véleményt meg tesztet.
illetve szerintem sok fülesről tényleg nem sokat lehet írni, főleg az alsó kategóriában.
de egyébként én is remélem, hogy akik itteni "nagy öregek", azok ínak pár szót olyan fülesekről is, amiket sokan nem tudnak csak úgy megvenni, vagy bepróbálni.sheep: mondjuk bringázásnál különösen fontos szerintem, hogy véletlenül se essen ki, mert aztán beakad a láncba vagy küllőkbe és nézheted.
nekem tetszik a 90°-os csatlakozó, így tudom laptoppal is használni anélkül, hogy nagyon kilógna oldalra a kábel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged