- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hugo85
aktív tag
Hát igen a hangképe nem a legtökéletesebb, de azért szerintem messze nem szar. Egészen kicsit kellett emelni a magason, hogy szép kiegyenlített legyen. Megjegyzem a Seninél a mélyen kellett emelni, hogy számomra szépen szóljon, szóval ott is ugyanott vagyunk. Egyébként a Diva GEM-en (ez az Mp3 lejátszóm) van ugye öt sávos szabadon állítható EQ szóval ez nem olyan nagy cucc számomra (~+2, +3, +4 dbek vannak beállítva középtől felfelé)
Egyébként mivel eléggé hirtelen felindulásból vettem új fülest és nem volt egyáltalán cx300-as, még a helye sem, így az nem jött szóba. De valószínű az lehet a következő fülesem, bár egyelőre nem tervezek váltani (amég a Plug él). Egyébként nekem a kényelem is nagyon fontos, mennyire kemény a cx300 gumija? Mert a Plug nagyon kényelmes számomra és mivel nagyon sokat hallgatok zenét így ez számomra nagyon fontos.
Egyébként valaki írta, hogy szúrja a cső vége a fülét. Az hogy lehetséges amikor a gumi vagy 3 mm-el túlnyúlik a cső végén? Szerintem túl erősen próbálta a fülébe dugni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egér probléma
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged