Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9017) DeFranco válasza gtamate2 (#9016) üzenetére


DeFranco
nagyúr

Tegnap megvettem az AKG K315-öt (azért írom le mindig, hogy kereskető legyen).

Hát... mit mondjak... nem igazán felel meg a várakozásaimnak. Szép tisztán szól, közép tartományt szépen kiemeli, a magassal sincs gond, de a basszus az majdnem teljesen hiányzik. Tudom, hogy olyat kerestem, amin nincs eltúlozva a mély tartomány, de itt olyan a hangja, mint ha a dobot bevonták volna valami filc réteggel. Annak ellenére, hogy úgy hirdeti az AKG oldala, hogy ez aztán extra basszus. Szerintem nem az. Referenciaként meghallgattam egy Creative Zen Stone gyári fülessel, ott sokkal jobban megfogott a zene, tényleg a zene "közepén" éreztem magam, bár nem volt annyira tiszta hangzású, mint az AKG. A mély tartománya viszont jobb volt a fülesnek, és ez a hangulathoz sokat adott. Az AKG valahogy olyan élettelen.

A következő zenékkel teszteltem:
Cascada - Everytime we touch
Queen - Don't stop me now (itt az ének, és a zongora egy csoda, mély itt sincs sehol)
Himmel - Terézanya
Kane - Rain down on me
Lady Gaga - Telephone

Nincsenek HI-FI igényeim, tudom, hogy mi elvárható egy 5k-s fülestől, de szerintem ez akkor is várakozáson aluli. Lehet tenni valamit az ügy érdekében? Az előre beállított EQ-k sem segítettek (van basszus EQ is). Be kellene talán járatni?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.