- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Ivqkzy-: Eddig
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gerner1
-
LOGOUT
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Punike
tag
válasz
#16820480 #71515 üzenetére
Off: ... A Death Magnetic minőségével (torztasaival) kapcsolatban nyilatkozta egyszer Lars U., hogy "Nem fogjuk ujrakeverni a lemezt. Mi vagyunk a Metallica es megtehetjuk, hogy ilyen albumot adunk ki..." - ez volt a rovid, tomor megnyilvanulasa. A szomorú teny, hogy valóban megtehetik - max. lesz par igenyes amber, aki soha nem lesz kíváncsi tobbe a zenekar anyagaira es hallgatja a regi, minőségi munkait -, mert lesznek elegen, akik megveszik az albumot... DE mit varhatsz el a tovabbiakban egy olyan (Lars eseteben nem tudom leirni, hogy zenész) arctol, aki a sajat munkajaval kapcsolatban ennyire igénytelen es erre meg buszke is...
+ ha valaki kíváncsi egy igenyesen kevert metal albumra, annak ajánlom a Queensryche - Empire cimu lemezet. Nekem hamarabb volt meg CD-n, mint ahogy lejatszom lett hozzá. Aztan persze beszereztem az USA nyomasu LP-t is. A banda infoja alapjan az album utolso dala, az Anybody Listening? kifejezetten fejhallgatóra lett keverve!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Yettel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Proxmox VE
- Energiaital topic
- Sorozatok
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
- Windows 11
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest