Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
-
LOGOUT
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JayZ
tag
válasz
peter.tamas #52249 üzenetére
Nem tudom elhinni, hogy a Piston bárkinek is kevés legyen MÉLYBEN..holott én is kb csak house-hardstyle-dnb-trance-stb zenéket hallgatok.
Azt el tudom hinni, hogy nem úgy hajtják meg a hordozható eszközök, asszem 16ohm-os 12 helyett és 93db az érzékenysége, míg más füleseknél ez általában magasabb. Berillium driver, stb, nem igazán értek hozzá, de azt tapasztaltam én is, hogy nagyon kicsivel nehezebb hajtani mint egy VSonicGR02BE-t vagy az említett régi cx300-at. Emiatt halkabb lehet!! De hangminőségben egyértelmű hátrányban van mindkettő a pistonhoz, eljárt az idő felettük, ennyi.
Egyszerűen best buy jelenleg, vagy nem jó a fülilleszték méretben/karakterben amit használsz (sony hybriddel nekem tökéletes, gyárival túró), vagy az eszköz gyenge, akármi. Nekem egy full átlag samsung telefon szépen meghajtja (cm + poweramp). 5000Ft-ért van mély bőven, van sub-bass, van távirányító. Közép kicsit ködös, de ez nem az az ár ahol ezt hibának lehet felróni.
Lényeg: közel sem biztos, hogy új fülhallgató a megoldás. Persze ahány ember annyi ízlés, de +1 a Pistonnak.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politikai mémek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest