- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JayZ
tag
válasz
peter.tamas #52249 üzenetére
Nem tudom elhinni, hogy a Piston bárkinek is kevés legyen MÉLYBEN..holott én is kb csak house-hardstyle-dnb-trance-stb zenéket hallgatok.
Azt el tudom hinni, hogy nem úgy hajtják meg a hordozható eszközök, asszem 16ohm-os 12 helyett és 93db az érzékenysége, míg más füleseknél ez általában magasabb. Berillium driver, stb, nem igazán értek hozzá, de azt tapasztaltam én is, hogy nagyon kicsivel nehezebb hajtani mint egy VSonicGR02BE-t vagy az említett régi cx300-at. Emiatt halkabb lehet!! De hangminőségben egyértelmű hátrányban van mindkettő a pistonhoz, eljárt az idő felettük, ennyi.
Egyszerűen best buy jelenleg, vagy nem jó a fülilleszték méretben/karakterben amit használsz (sony hybriddel nekem tökéletes, gyárival túró), vagy az eszköz gyenge, akármi. Nekem egy full átlag samsung telefon szépen meghajtja (cm + poweramp). 5000Ft-ért van mély bőven, van sub-bass, van távirányító. Közép kicsit ködös, de ez nem az az ár ahol ezt hibának lehet felróni.
Lényeg: közel sem biztos, hogy új fülhallgató a megoldás. Persze ahány ember annyi ízlés, de +1 a Pistonnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Milyen okostelefont vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hunt: Showdown
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- További aktív témák...
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- ASUS ROG STRIX G15 // 15,6" WQHD IPS 165Hz // Ryzen 9 5900HX // RX6800M 12GB // GARANCIA // AJÁNDÉK
- Lenovo T460s i5-6200u / IPS Full HD / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / szép állapot
- Intel i5-8500 OEM cpu
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged