Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gerner1
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz
contaxg #33176 üzenetére
Az lenne.
Igazából nem szertném kikukázni, mert ahhoz túl drága volt. Majd szétnézek az e-bay-en is, hogy árulnak-e ilyesmit.
Köszi
, de a t70p-vel kihúzom egy darabig.
Meg van két olcsóbb fülesem is vész esetére.(#33177) hobbyone
Köszi, egyenlőre írtam dudika10-nek kíváncsi vagyok mit mond rá. De pénteken úgyis megyek Pestre és ha nem vállalja beviszem oda ahonnan vettem.
(#33183) fi:zi'k
Én biztos nem tudom megoldani, mert nem értek hozzá. Ezért adnám oda olyannak aki találkozott már ilyesmivel. Igazából valamennyi pénzt megér nekem, hogy ne kelljen most hasonló áru vagy drágább fülest vennem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Predator Helios 16 - Intel Core i9-13900HX / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 4,5TB SSD / 250Hz MiniLED
- Twelve South Curve laptop állvány
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest