- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- (kiemelt téma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
-
28300 - 28201
95961 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 29901 29900 - 29801 29800 - 29701 29700 - 29601 29600 - 29501 29500 - 29401 29400 - 29301 29300 - 29201 29200 - 29101 29100 - 29001 29000 - 28901 28900 - 28801 28800 - 28701 28700 - 28601 28600 - 28501 28500 - 28401 28400 - 28301 28300 - 28201 28200 - 28101 28100 - 28001 28000 - 27901 27900 - 27801 27800 - 27701 27700 - 27601 27600 - 27501 27500 - 27401 27400 - 27301 27300 - 27201 27200 - 27101 27100 - 27001 27000 - 26901 26900 - 26801 26800 - 26701 26700 - 26601 26600 - 26501 26500 - 26401 26400 - 26301 26300 - 26201 26200 - 26101 26100 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-07-31 12:55 Téma összefoglaló

Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPeter87
őstag
-
Mr.Face
csendes tag
Üdv!
Ma érkezett meg a Brainwavz R1-em. Kipróbáltam és nekem annyira nem jön be a karakterisztika, ezért eladó sorba került! Aprón megtalálható! -
Alg
veterán
Black Friday Meelec-éknél...
Coupon:AIRFI_BUY1GIVE1
AF32 Bluetooth fejhallgató két db 100 dolcsi (csak a fekete)
AF9 Bluetooth fülhallgató két db 50 dolcsi
AFS1 Bluetooth kihangosító két db 60 dolcsi (csak a fekete)Keresztbe is lehet kombinálni, azaz bármelyik kettőből 1-1 db vásárlásakor mindkettő féláron.
-
hobbyone
aktív tag
Hangzásilag nekem a Monster Supertips "foam" az egyik favoritom. Az ötféle méret közül kettővel (a második és a negyedik méret) nagyon jól szólt az ue 700. Mindkettővel máshogy, de jól.
Azért a múlt idő, mert kb. 2 hónap használat után mindkét "foam" használhatatlan lett, szétvált a gumicsőtől a "foam" része.
Azért " ", mert igazából elég kemény a cucc. A Comply pl. kényelmesebb, mert bár kb. ugyanolyan hosszúak (ami a stabilitás miatt fontos), de a C. puhább, jobban megmarad a fülben.
Úgy látom a Hama (http://www.hama.hu/) már nem árulja az alapcsomagot (minden méretből egy pár gél-foam), ami kb. 7500 Ft
volt szállítással együtt. Bár rendelni talán lehet.
Úgy látom, mintha nemzetközi szinten is kevesebben árulnák. Szerintem nem lett sikeres.A gél egyébként szar. Elméletileg ez lenne az audiofil a marketingszöveg szerint, de kevésbé kényelmes a gömbszerű kialakítás miatt, és én egyik méret hangjával sem voltam megelégedve.
Igaz, az legalább elpusztíthatatlan.Összegezve: szerintem az adott méretből 6 párt tartalmazó csomagot érdemes beszerezni (Replacement Kit). Az kitart valameddig + lehet, hogy javítottak a ragasztáson és a későbbi modellek már nem esnek szét.
Viszont a számodra megfelelő méretet csak akkor tudod kiválasztani ha rendelkezel az alapcsomaggal (Sampler Pack).Most a Shure foam (műanyagcső nélkül) + szilikon gumiharang kombót használom. Elég jó és szerintem bármilyen szivacs jó hozzá.
Az adott témával kapcsolatban bővebb infót a korábbi hozzászólásaim tartalmaznak.
http://mobilarena.hu/tema/fulhallgatot_de_milyet/keres.php?suser=hobbyone&sival=
-
PR0JECTNR56
addikt
-
MPeter87
őstag
Jaja, az a 400 dollar "kicsit" sok.

Foleg ha meg afa es vam is megy ra. -
PR0JECTNR56
addikt
-
MPeter87
őstag
TF10-bol latni tobb eves, igen jo allapotu darabokat, bar a kabelt cserelni szoktak. Szoval szerintem ez is hosszu eletu lesz, valoszinuleg. UE900-nal a forgos kabel csatlakozo, amit joker is emlitett, nem tul meggyozo, de gondolom ha nem szedegeted minden nap ki belole a kabelt, valsz azzal sem lesz tul nagy problema, ha van ra keret.

-
Alg
veterán
-
lugosi
MODERÁTOR
-
törölt tag
Sziasztok,
Fülhallgatót keresek (milyen meglepő
), olvastam az 1. hsz -t, de nekem semmi extra igényem nincs, csak munka közben hallgatok zenét (mindenfélét, sokszor csak rádiót), azt is csak fél füllel, és gondolom ez a legszubjektívebb szempont, de kényelem szempontjából milyen fülhallgatót érdemes venni? Napi 8-10 órát van a fülemben folyamatosan, jelenleg egy gyári htc -t használok, de ezt igencsak megérzem a műszak végére. KöszönömÜdv, N.
-
MPeter87
őstag
-
PR0JECTNR56
addikt
Fekete péntek alkalmából, 109.5$-ért meg lehet úszni a Brainwavz B2-t.
-
kutkut
addikt
Nézegettem a harangokat, de nem jutottam dűlőre... Ugye a hibid az egyik ajánlott, de félek a nagyon vékony csövétől. Azt olvastam róla, hogy megváltoztatja a hangzást, szűkíti a teret, kiemeli a mélyeket... Ez az XR-hez szerintem pont nem illene.
A másik ajánlott a comply, attól az riaszt el, hogy az XR-hez adott szivacsos haranggal gyengébben szól, mint egy szilikonnal... Hangszigeteléssel nincs baj, szépen elnyeli a zajokat, de a fülesből jövő hangokat is elnyeli. Elnyomja a részleteket, sőt, a mélyeken kívül kb mindent. De még a mélyek sem szólnak olyan szépen, mint egy szikikonnal.
Jelenleg az XR-hez adott legkisebb szilikonharanggal használom, de nem a legkényelmesebb, mivel kicsit beljebb kell nyomni, mint a nagyobb társait, ott viszont kisebb felületen tapad hozzá a fülemhez, ami miatt könnyebben kimozdulhat a helyéről...Szóval, kéne egy hibrid egy picivel vastagabb "csővel". Létezik ilyen?
(Mert amúgy jókat lehet róla olvasni, kényelmes, van tartása, ami azért az XR-nél jól jönne...) Várom a javaslatokat! 
-
Kopa
tag
-
Dicker
őstag
-
Kopa
tag
MEElectronics-nak van valami drágább jó fülese? Mert most 35%-os kupon van az oldalukhoz.
"35% Off All Other Accessories (coupon code: ACC35OFF) http://www.meelec.com/default.asp
Free Shipping on US (or $2.95 off international) orders over $15 using coupon code: SHIPPING_DISCOUNT "
-
MPeter87
őstag
-
Dicker
őstag
-
alebo
tag
Sziasztok!
Úgy néz ki,hogy kapok egy Sennheiser HD 598 fejhallgatót

A kérdésem az lenne,hogy mennyire hangos kifelé,mivel nyitott rendszerű? -
Dicker
őstag
Ott már pár napja tartanak a leárazások.
Jelenleg egy brainwavz fejhallgató, fülhallgató (m5), és egy androidos stick akciós.Ezen a linken frissítik mindig az akciós listát:
♠♥♦♣OFF: Ezzel az akcióval kapcsolatosan még: Ha valaki ebay-ezik, és órát keres arra is érdemes ránéznie. 18k-os aranyóra elvileg leértékelve ~800$-ról 80-ra szállítással együtt. :)
-
bmakszim
őstag
-
veector
senior tag
-
GTR222HUN
csendes tag
-
MPeter87
őstag
-
veector
senior tag
Ne feledjétek most pénteken black friday.
-
GTR222HUN
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy fülhallgatót, sajnos sokat nem tudok rá szánni, nem is akarok, mert csak arra veszem, hogy utcán zenét hallgassak vele, otthonra van sokkal jobb
Samsung Galaxy Ace telefonhoz kellene, csak elektronikus zenére (Trance, és Disco House főként).
Az ilyen tompa hangzásra allergiás vagyok, tehát ne legyen középtúlsúlyos és magas szegény. A Pioneer-es hangzás jön be a legjobban, azokban a helyükön van minden, csak az olcsókban kevés a mély az a baj.
3 ezer forint kb. a maximum, ami még fontos hogy Budapesti boltban kapható legyen, kiszállításra nem költök.
Köszi szépen, számítok a válaszotokra!
-
Kertor
csendes tag
Sony Xperia U mobilhoz szeretnék új In-Ear fülhallgatót venni.
Igényeim:
-Mikrofon(olyan amivel a zenéket tudom léptetni)
-az előző fülhallgatóm egy Xears N3i volt, hangzásban valami hasonlót szeretnék(annak elég jó volt a mélye)
-strapabíró legyen(az N3i-m sajnos csak másfél hónapig bírt
)
-árban is valami hasonlóra gondoltam, max 10e-15e HUF
Előre is köszönöm az ajánlásokat. -
bepken
veterán
-
Al Capone
tag
-
bepken
veterán
mp4nation.com-ról rendeltem, igen. egyszerűen beteszed a kosárba, beírod a kuponkódokat, amit ismersz (én csak a facebook-os kódot ismertem akkor) aztán pedig megadod az adatokat és elküldöd a megrendelést. tudsz ingyenes szállítást is kérni, de kis hazánkba kizárólag a "FREE WORLDWIDE AIRMAIL WITH TRACKING (10 - 30 DAYS) $0.00" verzió érvényes (hacsak nem életek függenek tőle, hogy 10 vagy 15 nap alatt ér ide, akkor érdemes ezt választani), FREE FEDEX sajnos hozzánk nincs...
-
Al Capone
tag
Hadd kérdezzem már meg az R1 tulajoktól, hogy az MP4nationról rendeltétek? Ha igen, akkor mennyibe került a szállítás? Vagy hogy megy náluk a vásárlás? Egyszerűen beteszem a kosárba, megadom a címet és fizetek?
Továbbá az érdekelne, hogy van vkinek tapasztalata a Vsonic GR02-vel kapcsolatban? Kicsit vacilálok a két füles között. A GR02 tetszik, de az R1 is, nem tudom melyik milyen. Az R1-et ahogy látom mindenki csak dicséri, ez biztató, de a GR-ről még nem hallottam véleményt. Tudom már abban is más a két füles, hogy az R1 over the ear, de ez most kevésbé érdekel.

-
ntomka
nagyúr
joker közvetlenül írt az innerfidelity-re a Logitech UE 900-ról.
-
bepken
veterán
-
PR0JECTNR56
addikt
Nem igazán érdemes az alacsony árfekvésű Sennheiserekben gondolkozni, inkább az 1. hsz. ársávjaiból érdemes választanod.
Ráadásul a Sennheiser-nek ezeket a szériáit hamisítják, mégpedig külsőre egészen meggyőzően. -
bmakszim
őstag
-
L4D1K
őstag
Köszönöm a részletes választ.
Sok akusztikus zenét hallgatok, rengeteg rock és metál számot, és néha bizony megjön a kedvem a nagy zenekari előadásokhoz is. A xears ben pont azt szerettem, hogy nagyjából minden műfajon azonos szinten elboldogult, nyilván sub bass orientált zenéknél elvérzett volna, de olyanokat szerencsére sosem hallgatok.
A Re-0 mekkora visszalépés a zero hoz képest? Egyenlőre tényleg csak nézelődök, bár gondolom a xears után minden 15e es füles csak előre lépés lehet.
Hogy egyértelmű legyen, milyen zenékre kéne a füles:
keményebb: [link]
lágyabb: [link]
komolyabb: [link]
populáris: [link]
-
ZoliM@ster
aktív tag
Olvastam az első HSZ-t,valamint még azon kívül is egy jó 100 hozzászólást átnyálaztam,de nem nagyon találtam azzal kapcsolatban megbízható infót,hogy Sennheiser fülhallgatót mennyire érdemes venni?Néztem a CX-300II,CX-400,CX-500-akat,de én nem igazán tudom eldönteni,hogy ezekből melyiket lenne érdemes beszerezni?Egész jó áron lehet találni e-bayen(5-8k),aminél többet nem is igazán fordítanék rá.Érdemes ezekben gondolkodni?Ha nem tudtok ajánlani ebben a kategóriában valamit?
Köszönöm!

-
lugosi
MODERÁTOR
Szia, a re-zero-ról tudok írni, a xears-szel összehasonlítani nem tudom sajnos, mert olyat nem próbáltam, csak magában tudok róla pár dolgot mondani.
Nem emlékszem hogy olvastam volna hogy milyen zenét szoktál hallgatni (ha írtad, bocs, most nem ugrik be), én főleg komolyzenére, jazz-re és funky-ra szoktam rá, ezekre jónak tartom a re-zero-t, a komolyzenénél érzem a leggyengébbnek, de ezt úgy kell érteni, hogy mondjuk nem 8/10 hanem 7/10 az amit mondanék rá. Akusztikus hangszerelést tartalmazó zenéknél, jazznél és funkynál, esetleg r&b-nél nagyon jó a füles.Arra ügyelj, hogy ez a modell alapvetően a hifiman balanced amp-hoz készült, így hagyományos jack dugóba csak akkor tudod bedugni ha csatlakoztatot a tizen-pár centis átalakító kábelt. Ezzel nincs semmi gond, csak azért írom, hogy nehogy meglepetés legyen, hogy a kis plusz kábel nélkül - ami benne van a csomagban - csak az egyik oldal szól.
Én szállítással együtt 25-ért vettem ebayről, elmúlt hónapban a feléért lehetett kapni, ha esetleg látsz valahol még az ebayen belőle ennyiért akkor nagyon javaslom (állítólag 1000 db készült belőle limitált szériában, így már csak akkor jutsz hozzá ehhez a modellhez ha valakinél még van raktáron).
Most nem akarok hülyeséget mondani, de vagy a re-0 az 64 ohm-os úgyhogy nem biztos hogy kihozza belőle minden lejátszó a maximumot, de úgy látom hogy most 49 usd készletürítési akcióban a hifimannál úgyhogy annyiért nem tudok neked olyan okot mondani hogy ne vedd meg.
-
Swami
senior tag
Na nekem ma megjött az R1. Részletes tesztet tőlem ne várjatok, csak annyit tudok elmondani, hogy nagyon korrekt felszereltséggel érkezett a cucc: maga a fülhallgató 1 pár duplaharanggal, 1 Comply foam-mal, 6 pár siliconbogyóval, pofás fekete keményfedeles tartóval (körbe piros csikkal), 1 aranyozott jack adapterrel és 1 repülőgép-adapterrel. Nekem még jött hozzá egy Fiio Rocky amp is a hozzá tartozó USB-s töltővel.
A cucc egyáltalán nem néz ki hülyén és nagyon kényelmes. Még soha nem volt over-the-ear fülesem, de pár órai használat után azt kell mondjam, hogy ezentúl nem veszek mást. Persze lehet, hogy másnak meg nem jön be...
A füles V karakteres, az alsó harmadban egy kissé, de nem zavaróan megnyomva, azaz azoknak ajánlható, akik szeretik a telt basszust (a Fiio-n van extra bass, de amit hallgattam, azokhoz nem kell, mert már sok lenne).
Amikből eddig hallgattam rajta: Mick Hucknall - American Soul, Leonard Cohen + U2 - Tower of Song, Joe Bonamassa - Live from Royal Albert Hall, Shaggy - Summer in Kingston, MusiCure - Deep Woods and Village, Blank & Jones - Lullaby / City of Angels. (Amit ezekből leszürtem, hogy rockra és chill out-ra tökéletes lesz...)
Nekem tetszik. Kültérben még nem próbáltam, de zenehallgatás közben ment a TV és semmi nem szürődött be (a duplaharanggal próbáltam meg a Comply-val, nekem az előbbi kényelmesebb, de izoláció szempontjából mindkettő jó). -
NyxNyxNyx
addikt
-
L4D1K
őstag
-
Shurycen
tag
Ma megrendeltem az R1-et, már alig várom hogy megjöjjön pedig lehet karácsonyra ér ide
és hát természetesen reménykedem, hogy kényelmes legyen illetve, hogy beváltsa a hozzáfűzött reményeket, ha megjött jelzem 
-
bmakszim
őstag
Az igényeid alapján szerintem a RE-ZERO lenne a te fülesed, de ahogy nézem a gyártó oldalát, már nem kapni. RE-0-ból még van és most elég jó áron kaphatod meg (szállítással együtt 60$). Nekem ilyen van, én imádom. Bizonyos zenéknél kicsit vékonynak tűnik, felesleges mélyeket nem hallasz, pl a Doors-nak nem volt basszusgitárosa és ez hallatszik is, de nem rossz értelemben. A középtartománya nagyon jó, bár a ZERO-nak még jobb. A magas hangok azok, amik igazán erősségei ennek a fülesnek, egyszerűen gyönyörűek. Túl sok tere -mint általában az iemeknek- viszont nincs. De a hangszerek nagyon szépen elkülönülnek, az Amélie zenéje 1 óra konstans libabőrt eredményez
A Vsonic-ot nem hallottam még, de a RE0 most olcsóbb és a kialakítása is univerzálisabb (van ilyen szó?
). -
PR0JECTNR56
addikt
Természetesen, a harang típusa is fontos, mivel ez is meghatározza milyen mélyen illeszkedik a hallójáratba (illetve az izolációt is alapvetően befolyásolja) és így az egész fülhallgató ház mennyire simul bele a fülbe. A szélzajt azért írtam mert pl. egy Xears TD II(amely klasszikus, hengeresebb formájú házzal rendelkezik és egyenes hangvető csővel) sokkal jobban kiáll a fülből és ha nincs sapka alatt, szélben jóval zajosabb mint egy ilyen fülessel.
A szélzaj szempontjából a következő szint pedig az SE-215-ös Shure, ami hurrikán esetén is egy stúdó szoba csendjét adja vissza. -
hobbyone
aktív tag
Big brother watching you!
Átlagos megtekintés: 19 sec

(http://www.youtube.com/watch?v=5mR3nH4UTAk&feature=youtu.be) a korábbi hsz-ben szereplő videó
-
bepken
veterán
tanúsíthatom, a kábelzajt gyakorlatilag el is lehet felejteni
a szélzaj mértéke igazából függ a bogyóktól is szerintem...(a volt fülesem gyakorlatilag a fülembe terelte a szelet
) - a napokban elég rendesen fújdogált a szél, így hát ki is próbáltam a különböző bogyókat. a szimpla bogyóval hallatszott talán legjobban a szélzaj, a biflange bogyóval már kevésbé, de a győztes a comply bogyó lett. emellett (számomra) ez a legkényelmesebb is, olyan szinten, hogy pár perc alatt akár el is lehet feledkezni róla, hogy van valami a fülünkben (kis túlzással persze
) - ez pedig egy elég hasznos tulajdonság, hiszen így még inkább át tudod adni magad a zenének, könnyebb kikapcsolni a külvilágot. -
PR0JECTNR56
addikt
-
bepken
veterán
most Te komolyan mondod, hogy az alapján akarsz fülest vásárolni, hogy hogy mutat majd a füledben???

nem tudom, hogy mennyire nézek ki hülyén vele, de igazából nem is nagyon érdekel...ugyanis, ha bedugom a fülembe, onnantól egyszerűen megszűnik a külvilág és átadhatom magam a doromboló lábdob és a búgó bassline mámorító erejének!
- mellékesen jegyzem csak meg, hogy akinek az R1-nél több basszusra van szüksége...az valószínűleg elég komoly halláskárosodással számolhat.nem tudok objektív véleményt mondani az R1-ről, hiszen ez az első dual dynamic fülesem, sőt az első komoly IEM fülesem! rábeszélni meg végképp nem akarlak, hisz én is alig pár napja használom. annyit viszont bizton állíthatok, hogy nagyon könnyen és nagyon hamar beleszerettem!

egyébként az alakja szerintem azért ilyen, mert over-the-ear viselésre van kialakítva.
-
MPeter87
őstag
-
L4D1K
őstag
Üdv újra.
Még midig nem sikerült döntenem hogy merre tovább a xears xr120pro után. Igazság szerint nagyon úgy volt h megveszem a shure se215-t, de az a mély kiemelés, illetve amit írnak a magasairól, elbátortalanított. Olyan típust tudnátok ajánlani, ami karakterre megegyezik a xears-el? Vagyis, nincs szükségem hatalmas mélyekre (minőség > mennyiség), inkább a hangszerhangok valósághűségén lenne a hangsúly, plusz tér, színpadmélység, hangszerek elkülönülése, izoláció. Füles erősítőm nincs, meghajtásról egy iAudio U3 gondoskodik, zenéim 99% .flac. Ár továbbra is 20e körül, de nem baj ha kevesebb.
A Vsonic GR06 ill a Hifiman RE-0 / ZERO sokat emlegett típus, ők milyen hangképpel rendelkeznek kiindulva a xears ből?
Segítséget köszönöm, elnézést ha sokat kérdezek, de nem szeretnék mellényúlni

-
Shurycen
tag
Srácok eldöntöttem, bepróbálkozok egy Brainwavz-el
Eddig Sennheiser CX 300 II-m volt és nagyon meg voltam vele elégedve, de hát most valami újat is kipróbálnék..Ami fontos lenne, hogy nagyon jó basszus legyen a fülesben, aki hallgatott már pl cx 300-ast az tudhatja miről beszélek, szóval ahogy néztem a ProAlpha-ra és az R1-re írják hogy deep bass meg hasonlók, mint feauture..
kinézetre viszont elriaszt az R1, hát miért van ennek ilyen fura alakja? el sem tudom képzelni hogy néz ez ki fülbe téve, egyáltalán az én fülem kompatibilis lenne ezzel? egyszerűen félek tőle hogy vagy nem lesz majd kényelmes vagy botrányosan nézne ki a fülemben
úgy értem nem akarom hogy ha megyek A-ból B-be akkor megnézzenek hogy mi van ennek a gyereknek a fülébe
Valakinek tapasztalat? egyébként ha a ProAlpha is tud annyit mint az R1, akkor inkább azt választom, mert úgy néz ki mint az átlag.. -
MPeter87
őstag
-
Dicker
őstag
Comply-t még talán itt is árulnak ph-n.
http://prohardver.hu/dl/upc/2012-10/14/42738_jpf1xubzgd5zs3ez_dicker.jpgMár, ha még aktuális nála, de gabee jr-al beszéltem még privátban erről. A bekeretezett rész kapható elvileg, de mostanában nem érdeklődtem nála, hogy van e valami.
-
MPeter87
őstag
-
kutkut
addikt
Nekem nincs ennyi harangom.

Az SGS füleséhez adott harangjával hallgattam eddig, szigetelni jól szigetel, de hangzásban nem a legjobb.
Pl a xears legkisebb harangját jó hátratolva, sokkal több a mély - illetve a másik haranggal kevesebb...
Csak kényelmetlen.Akkor jön a próbálgatás... Hybridet, comply foamot honnan érdemes venni?

-
MPeter87
őstag
-
dying_sun
csendes tag
-
PR0JECTNR56
addikt
-
dtakacs89
csendes tag
Üdv.
fülhallgató vásárlás kellős közepén tartok.olvasgattam a hozzészólásokat és hát igazából a brainwavz m4-el kiis eggyeznék, csak ez a több hetes érkezési idő kicsit eltántorít a dologtól.esetleg valami frankó oldal van ahonnan mondjuk nem 3 hét alatt jön meg a cucc?másik.Skullcandy titan-ról vélemények?vagy az akárcsak a ibeats fülesek csak felkapott szarok?
-
MPeter87
őstag
Az könnyen lehet, hogy belül össze van valahogy nyomódva a szilikon vége, de a 3 harangnak nincs hozzá köze, max annyiban, hogy azok miatt nyomódik össze.

A harangok között sok különbség lehet. 2 egyforma méretű szilikon között is. Az egyik jobban szigetel, a másik vékonyabb, kevésbé. Próbáltad már másik füles harangjaival is?Más: 1-2 órája próbálgattam a BW M4-et a hozzá és az R1-hez adott Comply (T) szivaccsal. Hát az R1-é sokkal jobban szigetel, sokkal jobb. Az M4 Comply-ja (M) sokkal szellősebb hangú. Jól szigetel az is, de valahogy mégis... Érdekes.

A 3M-es és Shure szivaccsal még nem vetettem össze.
(#28235) dying_sun
Hallgattam most néhány órát a Brainwavz R1-et. Nagyon tetszik! Merem ajánlani! Van mélye, de nem mossa el a többi hangot, egész nagy tere van, nincs driver flex, kényelmes. Szerintem simán megéri az árát.
Az E17 ezzel is csodát tesz!
-
kutkut
addikt
Hát, nem tudom... A szimpla úgy szigetel (XR-en), hogy alig akar kijönni a fülemből, visszatartja a vákuum. Szóval, ott levegő se ki, se be.
Bár, hangszigetelésből lehet, hogy jobb a tripla, de itthon kb. 0 háttérzajjal nem tudom mennyire számít. Az előző "példából" kiindulva hang nem jön be több, akkor viszont ez azt jelentené, hogy a szimpla harangossal több hang megy ki. 
Szerintem a dobozhang meg a kényelmetlensége miatt van. Vastagabb, mint a hallójáratom... Külsőleg ugye jól szigetel, de szerintem a belső szilikonréteg össze van nyomva, hogy csak egy kis résen jön át a zene.
Vagy azért lenne, mert a 3 harangról háromszor annyiszor verődik vissza a hang?!
Nem tudom, mitől van ez, csak hallom, hogy valami nem OK.

-
MPeter87
őstag
-
kutkut
addikt
Újabb fejlemények: Kipróbáltam megint a tripla harangosat, de most benyomtam a dobhártyámig...
Megjött a hangja.
Van basszus, de még milyen! Bár, nem az igazi, mert egy kicsit dobozhangja van, az XR-t is dobozhangúvá varázsolja, úgyhogy rájöttem, a gumiharang lesz a ludas. Amúgy, az XR-en is egész jó volt a tripla harang (a dobozhang ellenére), sokkal jobban kiemelte a mélyeket. Ez mitől lehet?! Attól, hogy szűkebb a belső szilikon vagy attól, hogy jobban szigetel? Mert eddig szigetelés szempontjából jónak tartottam az eddigit. 
-
m_bálint
csendes tag
Jól emlékszem hogy itt van egy füles-műszakis/javítós kollega? (Valószínüleg menthetetlen a rendszer de hátha)
-
dying_sun
csendes tag
Sziasztok!
Fülhallgató választásban kérnék segítséget, remélem nem lehetetlent akarok.

Stílus: vegyes (komolyzene, jazz, opera, progresszív metál, gothic, synthpop) - ha kell, gyűjtök példákat
Elvárások: izoláció, részletesség, kiegyenlítettség, de ugyanakkor telt, élvezhető hangzás, ne kelljen EQ-zni
Ár: 0-10eFt, lehet netről külföldről rendelve is és nem fontos az sem, hogy karácsonyig ideérjen
Kialakítás: IEM, lefele lógó kábellel, mikrofon nem kell
Egyéb: kényelmes legyen több órás asztali/utcai használathoz, nem harsány színben (pl. fekete)Tapasztalatok:
1. Logitech Notebook Headset H165:
- tetszik: kényelmes (közepes gumiharanggal nekem több órás használatra is megfelel)
- elfogadható: izoláció, részletesség
- nem tetszik: a hangzás nem elég telt, EQ-val enyhe V-kiemelés segít rajta, de így sem az igazi2. Maxell Metallics:
- tetszik: telt, élvezhető hangzás, bár a mély nekem túl sok (EQ-val a magasakat emelve sokkal élvezhetőbb hangja van, mint a Logitechnek)
- elfogadható: izoláció
- nem tetszik: kényelmetlen (a fémház nyomja az egyik porcot a fülemben, emiatt 1 óra használat után ki kell vennem pihentetni), részletesség (nehéz kihallani egy-egy hangszert, ha arra akarok figyelni)Nézegettem az 1. hozzászólásban írt listát, de nem igazán tudok választani.
-
kutkut
addikt
-
Alg
veterán
-
kutkut
addikt
-
Alg
veterán
-
kutkut
addikt

Kár, pedig amúgy nem lenne rossz. Bár, egy kicsit lágy, fátyolos a hangja... Mondjuk, utána meg az XR-t érzem "recsegőnek". 
Akkor más kérdés: Tudtok mondani olyan fülest, ami kb a kettő között van hangzásilag?
Ne "recsegjen" annyira, mint az XR, és nem bánnám, ha egy kicsit erősebb lenne a mélyeknél. De ezt csak akkor, ha nem fekszik rá a közepekre, nem lesz annyira lágy, mint pl. az XE200.
Vagy, mitől lehet ilyen recsegő hangja az XR-nek?! Jó, nem losslesst hallgatok, de FLAC-nél is ilyen az XE-hez képest... A lejátszó egy Samsung Galaxy S, wolfson DAC, a hozzáértők is csupa jókat írnak róla. Szóval, gyanítom, hogy a füles lesz a "ludas".
Amúgy, nagyon szeretem az XR-t, csak érdeklődnék, mi lenne a "tökéletes" füles (számomra). 
-
Dicker
őstag
-
kutkut
addikt
Erre valaki?

Folyton kicsúszik a fülemből.
A ház beleütközik a fülcimpámba, és megakadályozza, hogy a megfelelő helyre tolhassam a fülest. Szigetelés nulla.
Olyan gumiharang kéne, ami hasonló a mostanihoz (Samsung Galaxy S-hez adott gyári szilikonharang, szimpla, közepes nagyságú, viszonylag puha), csak közben funkcionáljon "hosszabbítóként" is, mintha egy hosszabb cső végén lenne.
Létezik ilyen?
Kb 2-3mm hiányzik a boldogságomhoz.
Tulajdonképpen anyaga, keménysége mindegy is... 
-
bmakszim
őstag
-
Chiller
őstag
-
hobbyone
aktív tag
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de számomra kiba…ott jó érzés, amikor városban sétálva, vagy hosszabb buszozáskor kedvenc zenéimet hallgatom.
Ilyenkor szabadnak érzem magam.
-
Kiratheonly
tag
Sziasztok!
Ebben a kérdésben, tud nekem valaki segíteni? [link] Fontos lenne, mert nem tudom, hogy speciel milyet keressek. Eddig ami nagyon bejött, egy Sony MDR EX-85LP-ös volt, amit itt vettem hardverapron. De nem láttam az ajánlott listában.
Üdv.
-
dragon11
aktív tag
-
törölt tag
-
dragon11
aktív tag
-
MPeter87
őstag
Szerintem rendeljen egy Brainwavz R1-et vagy nézegessétek az 1. hozzászólásban is ajánlottakat.

Vagy olcsóbban Vsonic GR02 e-bay-ről vagy valahonnan.
"Kicsit" drágábban most ez a Vsonic GR07 MKII is nagyon jó vétel lehet.
-
dragon11
aktív tag
Sziasztok.
Tudom hogy nagyon gyors választ szeretnék(néhány órán belül legkésőbb, holnap megvenné a legjobb barátom), de 10k alatt kellene egy BASSZUS ORIENTÁLT füles.

Köszönjük előre is!!!!!!
-
törölt tag
-
szezso15
addikt
-
kutkut
addikt
Sziasztok! Vettem egy Xears XE200PRO fülest, de nem igazán passzol a fülembe.
Rövid a csöve, és azután egyből kiszélesedik (szemben pl az XR-rel). Nem megy elég mélyre a fülembe... Van olyan gumiharang, amivel ezen tudnék javítani? 
Egyelőre nem győzött meg, mondjuk még nincs is bejáratva... De a teszteket olvasva többre számítottam, ami a mélyeket illeti. A helyzet az, hogy hozzá képest az XR egy TDIII.
+ Az egész zenére rátol egy zizegő hangeffektet.
Bár, ha jól emlékszem, a XR is ilyen volt az elején... várom, hogy megjöjjön a hangja, csak nem szeretek várakozni. 
-
zack
nagyúr
-
szezso15
addikt
Nos, megérkezett a Brainwavz M4-em. Nagyon durva...
Fényévekkel jobban szól, mint az előző Sennheiser MX365-öm, van basszus, sokkal szebbek a magasak, hangosabb, nem serceg, recseg... Nem vagyok egy audiofil, de ez remek! 
-
Shurycen
tag
Nagyon köszönöm a segítséget!
Nekem igazából a CX 300-ban a mély hangok nagyon tetszettek, mit tapasztaltál ebben is utólérheti akár a CX 400 vagy a Brainwavz M4? egyébként teljesen vegyes zenei ízlésem van szinte mindent hallgatok, álltalában FLAC vagy minimum 192kbps bitrátájú MP3-ban
-
contaxg
veterán
-
Alg
veterán
-
bepken
veterán
kicsit jobban összeismerkedtem az R1 fülessel, vegyes érzelmeim vannak..vagyis inkább csak amolyan para jött rám. ennek oka, hogy nem akarom rövidtávon leharcolni se a fülhallgatót, sem a hallásomat

kezdem azzal, hogy ha flac-ot hallgatok, akkor nem is tudom max hangerőn hallgatni, egyszerűen fájdalmasan hangos. ezzel nincs is baj, talán csak nekem szokatlan, hogy a nagyfokú izoláció miatt nincs szükség kopp hangerőn hallgatni a zenéket.
de még ezen a kb 80%-os hangerőn is akkora mélyek vannak néha, hogy csak pislogok! semmi kivetnivaló nincs a minőségét illetően, félre ne értse valaki! én szerintem nem is igen hallottam még torzítani a fülest, akármilyen elvetemült bassline-al próbáltam etetni.
viszont az élettartamát igencsak befolyásolja ez az erőteljes mély, nem igaz? ijedtemben már az EQ-val kezdtem játszadozni
tehát lényegében arra lennék csak kíváncsi, hogy egy IEM fülesnél mennyire kell parázni attól, hogy egyszer csak el kezd zörögni? (earbud füleseimnek rendszeresen ez lett a sorsuk anno...)
-
MPeter87
őstag
-
Kulbi
aktív tag
Szia,
Én hallgattam mindhármat. Igazából azt mondom ár függvénye melyiket válaszd. Az M4 szerintem nagyon kiegyensúlyozott füles, semleges. Ha jól tudom most akciós az mp4nation oldalon. A szuper akció már sajnos lejárt, mert volt 29 dollárért is. Így most lehet olcsóbban és gyorsabban hozzájutsz egy CX400-hoz.
A Sennheiser CX400 már más kérdés, de én annak a hangját is kedveltem és kényelmes. A két füles egyébként méretben, kialakításban hasonló. Mindkettőnél elég jelentős a kábelzaj.
Kérdezd meg a vájtfülüeket, hogy az általad hallgatott zenére (ill. milyen forrás flac/mp3) melyiket ajánlják.Üdv
István -
Kopa
tag
-
MPeter87
őstag
-
Pocokk
tag
-
contaxg
veterán
-
Kopa
tag
Hali! Fülhallgatót szeretnék venni max 15ezerért, csak nem tudom melyiket vegyem. A következőket néztem: Brainwavz m1 és r1,vsonic gr06 és soundmagic pl50. Na az utolsó 2 megér +4-5ezret a brainwavzokhoz képest? Főleg rock/metal/alternatív/reggae zenére használnám( de eléggé mindenevő vagyok szóval mást is szoktam hallgatni).
-
Brian_GT
őstag
Sziasztok!
Milyen fülest ajánlanátok úgy max 3.000Ft-ig In-Ear változatban?
Hogy a kábelezés egyforma vagy nyakmögé dobhatós változat az mindegy igazából... nyak mögöttes volt eddig a telóm révén, egy nagyon jó hangzású sony fülesem volt. Iszonyat jól szól, csak mivel nem 3,5ös a vége tablethez nem tudom használni.
Helyette szeretnék valami mást, nem drágán.Ami fontos, hogy óriási hangerőt nem tudok rakni a tabletre, így inkább a füles segítsen be ha lehet és legyen benne értelmes mély. Nyilván nem fog nekem dübörögni a fülem, de ne egy rikácsolós magas fülesem legyen. Alapból a mélyebb-mormogósabb hangzást kedvelem.
Iponon nézelődtem, de túl sok van és mivel nincs lehetőségem kipróbálni őket, ti tapasztalatokra hagyatkoznék.
Ami fontos, hogy szeret mászkálni a túl könnyű és a túl nehéz füles is kifele a ,,fejemből" ... ez a sony pont egy arany középút volt, ha bedugtam a fülembe ott is maradt. Gondolom nagyban segíti ha nem egy túl rövid szára van a fülesnek, nekem ezen pont jó volt, túl hosszút is gyűlölöm akkor meg kihúzza a súly.
Persze ha van valami rövid szárú de jól súlyozott az más, olyan jöhet
Nézegettem ezt is A4Tech... meg ezt is... A4Tech 2 , Acme vélemény róluk?..esetleg ti mit ajánlanátok? Mondjuk a 2 A4Tech között színen kivül ti látjátok mi a különbség..Igen tudom egyik 650es másik 690es számú
de ezen kivül?
Köszi előre is. -
contaxg
veterán
Próbáld ki!
De nekem úgy tűnt mintha több lenne (nem biztos, hogy ez a jobb) vele a mély. De illeszték kérdésben nehéz igazságot találni. Például a minap találkoztam valakivel, aki bal fülében egy M méretű, a jobb fülében egy L méretű illesztéket használ a füleséhez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
28300 - 28201
95961 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 29901 29900 - 29801 29800 - 29701 29700 - 29601 29600 - 29501 29500 - 29401 29400 - 29301 29300 - 29201 29200 - 29101 29100 - 29001 29000 - 28901 28900 - 28801 28800 - 28701 28700 - 28601 28600 - 28501 28500 - 28401 28400 - 28301 28300 - 28201 28200 - 28101 28100 - 28001 28000 - 27901 27900 - 27801 27800 - 27701 27700 - 27601 27600 - 27501 27500 - 27401 27400 - 27301 27300 - 27201 27200 - 27101 27100 - 27001 27000 - 26901 26900 - 26801 26800 - 26701 26700 - 26601 26600 - 26501 26500 - 26401 26400 - 26301 26300 - 26201 26200 - 26101 26100 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!

A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

volt szállítással együtt. Bár rendelni talán lehet.

), olvastam az 1. hsz -t, de nekem semmi extra igényem nincs, csak munka közben hallgatok zenét (mindenfélét, sokszor csak rádiót), azt is csak fél füllel, és gondolom ez a legszubjektívebb szempont, de kényelem szempontjából milyen fülhallgatót érdemes venni? Napi 8-10 órát van a fülemben folyamatosan, jelenleg egy gyári htc -t használok, de ezt igencsak megérzem a műszak végére. Köszönöm
A másik ajánlott a comply, attól az riaszt el, hogy az XR-hez adott szivacsos haranggal gyengébben szól, mint egy szilikonnal... Hangszigeteléssel nincs baj, szépen elnyeli a zajokat, de a fülesből jövő hangokat is elnyeli. Elnyomja a részleteket, sőt, a mélyeken kívül kb mindent. De még a mélyek sem szólnak olyan szépen, mint egy szikikonnal.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A ház beleütközik a fülcimpámba, és megakadályozza, hogy a megfelelő helyre tolhassam a fülest. Szigetelés nulla.

kemcso