Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackmajesty
aktív tag
válasz m_bálint #25065 üzenetére
Nekem volt ami megjött 2 hét alatt, volt amire 1 hónapot kellett várnom. Elvileg 4-20 munkanapot írnak. És attól is függ, hogy itthon a vámon mennyit ülnek a cuccon, az M4-et amikor rendeltem, több mint 1 hétig volt náluk.
sheratan: Igen, jó lenne ha több gyártó árulna headsetet is, egyre többen hallgatnak telefonról zenét, amihez jól jönne, és azért akad akinek a gyári headsetek nem felelnek meg. Mondjuk én majd egy shure fülesre pályázok, és ahhoz egy mikrofonos kábelre. Csak nem tudom, h a SE215 megfelelne-e az ízlésemnek, árban mondjuk igen, vagy a SE315, csak az meg már eléggé drága. De az biztos, h nem ugrok bele hallatlanul semmibe, ami ennyire drága.
[ Szerkesztve ]
-
blackmajesty
aktív tag
válasz m_bálint #25068 üzenetére
Kétszer nem is lett volna, mert 25$ alatti cucc volt, névlegesen Brainwavz Alpha, de az M4-nél sem volt gond, az pedig akciósan 49,5$ volt. Ha jól tudom, akkor 25$ értéket jelölnek a csomagon, úgyhogy elvileg nem fogja meg sosem a vám ami onnan jön. Nem tudom, hogy volt-e valaki, akinek áfát meg vámot kellett volna fizetnie aki onnan rendelt, szerintem nem.
-
spammer
veterán
válasz m_bálint #31335 üzenetére
Canyon EP8
Ilyet vettem én is, mert SOS-ben kellett olcsó füles. Edigital oldalán olvashatsz róla sok véleményt. Személy szerint 1 nap használat után:
A 2k-s árhoz képest szerintem elég korrekt. A hangzásban tényleg kicsit sok a magas, basszushoz pedig nem árt jól benyomni fülbe, sőt, a második pár gumisapkával már sokkal erősebb a basszus is. De egyébként elég korrektül szól szerintem, hangerő is rendben (gyári ipod füleshez képest 2x annyira hangos, és elég tiszta is marad a hangzás).
Aki a basszusra panaszkodik, annak tényleg gumisapka csere és/vagy jobban bele kell nyomni a fülbe, mert ha lazán van benne, akkor alig van basszus.
Próbáltam vele elektronikus zenét, akusztikust is, popot, rockot, szerintem korrekt. Mondjuk sok tízezres darabokkal nincs összehasonlítási alapom, de nyilván 2k-ért nem is szabad elvárni stúdió minőséget.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest