Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Lineage OS használat közben
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
celf
őstag
Meg lehet kerdezni, hogy mennyibe kerult ez a hasznalt Gilmore buli akkor?
Amugy itt is leginkabb az erdekelne, hogy szerinted tenyleg osszeteveszthetetlenul kulonbozik hangzas ha ezta gilmore-t egy kinai rca-val vagy egy korrekt audiofil kabellel kotod be a rendszerbe?
Ez kicsit hihetetlen
de el tudom kepzelni. sajnos meg nem volt szerencsem egymas mellett osszehasonlitani. lehet en nem halllanam. pedig nem tartom amgam botfulunek. csellista revenutanna nezek a neveknek.
kosz a tippeket.
a creek-et miert is nem szoktak ajanlani?
gondolom az audiofil koroknek messze minosegen aluli. de egyebkent...? -
celf
őstag
jol hangzik.
es hogy fogja kezelni a hangot akkor? az lesz az elsodleges hanghardver, vagy hogy?
azota kicsit jobban belemerultem a headfi forumba.
atyaeg, mennyi jo gep van
isteni szerkezetek.add: plussz vettem egy TC20
allitolag raver a hasonlo kinezetu sennheiser akg fulesekre, egy gyarbol jonnek (es itt most az OVC T4-rol van szo, nem a TC20-rol amit vettem)
mindenesetre kivancsi vagyok ezt hogy fogja meghajtani a kis iAudio U2-m...
eddig talan iBasso, esetleg egy p-51 Mustang, vagy egy amb mini 3 van tervben...ebayrol lehet venni eleg olcson. ami durva, hogy ingyen postakoltseggel. eun belul vam sincs rajta.
mindenkinek ajanlom.
keressen ra ebay.co.uk-n tc20-ra
ki kell dobja a sellert akitol en is vettem.
nagyon olcso. de nem hiszem, hogy fake.[ Szerkesztve ]
-
celf
őstag
jah
ez nagyon igy van ebayyel sajnos.
kiveve persze amikor valamiert pont nem licital mas arra termekre, es tenyleg olcson veszel valamit (hasznalt dragabb cuccokra jellemzo ez. pld DJ mixereket visznek el olyan arakon hogy csak nezek)a fulhallgatoval kapcsolatban, amiert belementem ebbe az uzletbe: az elado Edinburgh-ói. a soundwise.co.uk is edinburgh-oi. detto ugyanazokat a termeket arulja a csavo detto ugyanazokkal kepekkel.
megkerdeztem miert ilyen olcsoak a fulhallgatoik, azt mondtak azert mert nagy mennyisegben veszik koreabol (ahol kb az osszeset sennit, akg-t stb-t gyartjak. gondolom)ha igaz, ha nem, megvettem, nem volt draga. ha nem talalom jonak, ebay ugyis visszafizeti a penzt. ez a jo az ebayben.
[ Szerkesztve ]
-
celf
őstag
az az igazsag, hogy magam sem tudom eldonteni, hogy asztalit vagy hordozhatot vegyek.
ugyanis, mivel nem magyarorszagon elek, berlem a lakasom, kb barmikor eljohet az ido hogy ugydontok elkoltozok mas orszagba, igy jobban johet egy hordozhato. kb ezert nincs meg lemezgyujtemenyem.add: ettol fuggetlenul lehet, hogy little dot lesz belole
de a mini az szimpatikusabb.[ Szerkesztve ]
-
-
celf
őstag
felmerujlt bennem egy kerdes. amikor azt irjak, hogy low impedence headphones akkro aalcsony vagy magas ellenallast ertenek?
kicsit zavaros, pedig nem kene az legyen.
meg csak nem is ugy zavaros mint a "high efficiency" meg "low efficiency" kifejezesek. mert ugye itt forditva van. szerintem a low efficiency az a magas ohm (ilyen 150+) a high efficiency meg az alacsony.de a headfi.orgon ugytunik forditva hasznaljak a low impedence meg high impedence kifejezeseket. vagy csak en ertek valamit felre
-
celf
őstag
vannak ilyen elkepeszto figurak akiknek a keze alatt tenyleg megfordul ilyen x6 kevero, v tobb, es tudnak irni is
franko helyen is van a gilmore.
en most a fulhallgato teszteket nezegettem, mivel ez a tc20 ugy tunik nem vailk be. az also hangtartomanyt total hianyosan jatsza, a magasak sipolnak, es mintha kifejlodott volna egyfajta recseges is. 10k vagy annal magasabb frekvenciaju hangokra csak. eleg fura.
ezuttal valami komolyabbat fogok venni. vagy M5-ot, vagy phonak audeot. esetleg a legjobb UE530-t, vagy Westone 3-at. lehet hogy verszemet kaptam? -
CséZé
őstag
jó igen, értelek, viszont ha vmi jó akkor az jó, tehát arról objektívan is meglehet állapítani h igen, ez nem szar és jól szól, lehet nem annyira jól mint egy másik, mert annak jobban tetszik a hangja egy kicsit de már az szubjektív szerintem, főleg h az ember könnyen be tudja csapni a fülét és azt hall amit "beképzel" magának
úgyhgoy én jelen esetben ahogy említetted a jó vételre vagyok kíváncsi
tudom h fárasztó vagyok, de nem szeretnék mellényúlni...
-
celf
őstag
hm, vajon miert adhatta el. neked tetszik a hangja?
nekem is 8gb sansa clip van, es nem vagyok tole elajulva nagyon.hat nem kell hinni senkinek sem feltel nelkul
En pl. nem fogok Beresfordot venni, mert tudom, hogy nem eleg jo, es nekem mar kezd egy kicsit elegelem lenni az ilyen "nem volt tul draga, de nem is olyan jo" megoldasokbol. Nem arrol van szo, h mindenkepp dragat kell venni, de sajnos a minoseg egyutt jar az arral erre fele.Viszont egy 25-30 ezer forintos büdzsével rendelkezo egyennek, aki nem akar majd tobbet kolteni es tudja hogy nem is fog soha, lehet hogy jo megoldas. De elkepzelheto, hogy tenyleg minden igaz-vagy igaztalan dicseret ellenere a Beresdord egy selejt szar.
De azert ezt nehezen hinnem.
Egy biztos: annak aki Digital In-t, Fuleserositot, Line-, es Preamp-outot akar, annak jobb lesz mint egy EMU-0202, ebben meglehetosen biztos vagyok.
Mert mar leirtam, az EMUban van Hi-Z input, microphone preamp, direct monitoring, es egy haszanlahtatlan fuleserosito. Alapvetoen az EMU annak jo aki ANALOG to DIGITAL-t akar, tehat felvenni, ergo zeneszeknek.
Megegyszer mondom, az EMU szepen szol, de 80%-ban olyan tulajdonsagai vannak amiket soha nem fog hasznalni az emberunk, hacsak nem felcsap amator cimballomosnak.Ha midenkepp EMUt akarsz venni CSeZe akkor hasznaltan a legalapabb PCI-os EMU-t, es akkor van egy szepen szolo Analog Out-od. keszpassz.
de akkor mar egy jobb minosegu PCI hangkari is megteszi. erre, mondtak, hogy igazabol nincs nagy kulonbseg koztuk.
Viszont azt vedd szamitasba, hogy kik mondtak ezt. Ilyen Logitech 2.1 meg Creative 5.1-es "hangrendszerekkel" felszerelt userek ? Vagy esetleg a HD555-os banda, akinek a fules Jack-je nem jart meg normalis erositoben?es megegyszer: csak US-s hangkari, DAC/AMP, barmi, soha nem lesz kepes eleg gain-t leadni egy fulesnek, nemhogy hangfalnak.
ezt figyelembe veve en a helyedben vennek egy AMB3at es egy Gamma1et
out
[ Szerkesztve ]
-
celf
őstag
szerintem is pico
de talan megeri ezt is megnezni:
Minibox-E+
review
allitolag eleg jo kis amp
kerdes, hogy egy erzekeny se530-al mennyire sisteregne. ezert is inkabb a pico, az eleg black-nek van mondva.
esetleg megfontolnam a fulesed lecsereleset. se530-rol pont nem azt olvasni, h jo a béz benne... kulonben is armature....
szoval mielott nagybevasarlast csinalsz ampbol talan vehetnel kb 10ezerert egy Sennheiser CX95-ot vagy CX550 II-t es megnezhetned, hogy azokkal mit kezd a clip.
egyebkent meg IE 8add: ha pedig megis amp akkor-> Pico, RSA Predator, vahu iBasso D10
ui: az RSA dolgokrol en is olvasom, h annyira nem olyan jok, de a predator azert el van talalva sztem
[ Szerkesztve ]
-
celf
őstag
Adam neked volt mar Emu 0202-od ?
kiraly, hogy bovult a keret. ehhez mar csak 20-30at kell osszesporolj
en erre szeretnem felhivni inkabb a figyelmed:
ibasso Cobra D10
erre ra tudsz kotni erositot, fulest, usb-rol driver, minden nelkul azonnal felismeri a windows, ra tudsz kotni mp3 lejatszot is, es zsebrevagni utazashoz...
a nagyok a Head-Fi.org-on meg vannak vele elegedve. kb mindenki csak dicseri.
a D2 meg D3-al ellentetben.En most ott tartok, hogy vagy AMB full gamma-1 lesz egy asztali erositovel, vagy ez a D10.
es egyenlore a a D10 nyeresre all.[ Szerkesztve ]
-
-
celf
őstag
KMT, akkor ertem en is erre gondoltam.
CseZe, nem uj termeket akaratam volna ajanlani illetve szeretnek en, de nincs nagyon mas otletem hirtelen
gyujteni kell, es ebay. esetleg otthon figyelni aprohirdeteseket, hatha valaki elad hasznaltat.a kulfoldrol valo vasarlastol egyebkent nem kell elriadni annyira.
penzt kell osszegyujteni ra. tudom nem egyszru, foleg most. -
KMT
addikt
"We recommend 24ohm to 65ohm headphone for the HD1V model. We are now preparing an SE version of the HD1V which will be suitable for over 300-ohm headphones."
És ez a cikk (6moons) nem mai.
Szerintem itthon már az újak vannak. Legalábbis nekem nagyon le kellett tekernem a hangerőt egy 32 ohm-os fülessel. -
CséZé
őstag
És akkor mi a felállás ha én nem akarok 55 ohm-osnál nagyobb fülest venni? (a mostani is 32 ohm-os). Az E-mutól cask azért vonakodom mert rengeteg ficsőr van rajta, amit nem használnék, meg celf sem ajánlotta. A Carat-ról meg én azt hallottam h megéri az árát. Nos nekem pont olyanra van szükségem. Nem vagyok én olyan audiofil, csk szeretnék egy alaplapi chiptől jobb megoldást, ami a gépen kívül csatlakoztatva működik.
celf: a külföldi vásárlástól a körülményesség miatt zárkózom el, na meg a garancia is sokkal idegesítőbb és hosszabb folyamat lehet
KMT:"Szerintem itthon már az újak vannak. Legalábbis nekem nagyon le kellett tekernem a hangerőt egy 32 ohm-os fülessel."
neked volt Caratod? és a cikk akkor most mit akar jelenteni? azt h a HD1V-ből is van 300ohm-os? az egyik fórumon mintha azt olvastam volna h az ATC-trade nyártól forgalmazza.[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
hmm hát akkor:
Heed CanAmpot vennék. Akinek van eladó, vagy tud róla az szóljon nekem!
Sajnos uaz van mint korábban. Napi 10ht melózok, BPre feljutni majd talán nyáron. (Majd akkor viszem a K701et/emut/CanAMPot is....)
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
celf
őstag
UUUH, na pont ilyet kerdeztem a MisterX-tol, csak en kulon-kulonre gondoltam. nem tudtam, h csinal-e ilyet egyaltalan.
ez jol nez ki.
lehet megkerdem, hogy tud-e csinalni full y1-et, mini3-al egybeepitve.
esetleg ugy, hogy custom-ba raepitene egy true line out-ot. nem tudom ez mennyire lehetne kivitlezheto.szerk: pi_adam, te tudod allitani a y1-ednek a hangerejet windowsban ?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Spórolós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Futás, futópályák
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs