- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
jjeahh #38180 üzenetére
Szerintem ez annyira ízlés dolga, aztán meg ki-hogyan fejezi ki a kis érzéseit, az már érzelmi intelligencia kérdése.
Engem nem zavar, ha valaki a Fuji színeket humbugnak tartja, ilyet én is hallottam már, mikor azt mondja az ismerősöm, hogy "nézd azt a lilát, nem is olyan, mint a valóságban" és közben elmegy a lényeg mellett, hogy nem is akar olyan lenni.
Amúgy nekem a Panasonic színek hiányoznak, eddig náluk tetszett legjobban a neutrális színvilág, egy kis kontrasztot emelve egészen ízes tudott lenni (de rühelltem, hogy csak RAW-ban lehet gondolkozni, mert a Jpeg egy hulladék és nem is színekben az, hanem zéró tűréshatára van szerkesztésben). Fujinál sajnos egyetlen ilyen profil sincs. Akkor már inkább beleállok abba, hogy ne is legyen neutrális.
Új hozzászólás Aktív témák
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yettel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nők, nőügyek (18+)
- Vallás
- További aktív témák...
- Crucial 240GB SSD eladó
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Fedezd fel az erőt és stabilitást, ami forradalmasítja a PC világát!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest