Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
madgie #17771 üzenetére
Valahol nyilatkozta egy fujis arc, hogy lesz biztosan E3, csak még nincs semmi konkrétum róla. Bár a 33/1-et is mondták, hogy lesz, aztán mégsem. De mivel még nagyon szivárgás sincs róla, így nyár előtt biztos nem lesz semmi szerintem.
Novics: Én eddig mindig úgy ismertem a mantrát, hogy az amatőr lő két képet, és meg van győződve, hogy szuper lett mind, a profi meg kétezret, és abból a 95% kuka.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Sigma 135mm f/1.8 DG HSM Art objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Panasonic HDC-SD60
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (6000 vagy 42200 expoval)
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest