- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
norbijuzer
csendes tag
üdv!
kicsit olyan a téma, hogy nem tudtam eldönteni, melyik kategóriában tegyem fel a kérdést...adott egy alaplapi (M4A875T-M) front panel csatlakozás és egy ház (Thermaltake Swing), aminek van előlapi audio kivezetése.
egyelőre AC97 módban sikerült bekötnöm, de az a gyanú,, hogy HD Audio módban is be lehetne talán. (így elérhetővé válna az a funckió, hogy érzékeli, ha bedugom a fülest és egyből átirányítja oda a kimenetet a külső hangszórók helyett)
csak abban vagyok teljesen összezavarodva, hogy melyik érintkezőre melyik kábelt kéne dugnom.ahogy néztem, a ház előlapi jack kivezetésén 4 érintkező van bekötve (föld, jobb, bal, és a negyedik gondolom a visszajelzés, hogy be van-e dugva), de nem tudom, hogy ez önmagában elég-e a sikerhez. nameg hogy mit hova kéne dugni az alaplapon...
erősítsetek meg, vagy cáfoljatok meg, ha nem lehetséges
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest