- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
Aktív témák
-
Воланд
titán
-
Ferink
aktív tag
Üdv!
Nekem is hasonló a bajom. Asrock lapom van hd-audio kimenettel.Vettem egy új codegen Q6236 házat, aminek AC97-es csatlakozója van a front panelhez.
Én azt a dugót szétszedtem, és három kábelt bekötöttem belőle az alaplapra, mint ahogy azt a korábbi comment képe írja:
- gnd
- R
- LElvileg el se lehet rontani.
Így hang ugyan van a frontpaneli jack kimeneten, de egy csúnya zúgó hang kiséretében.
Nagyon zavaró, hogy van elől kimenet, de nem jó.
Legalább egy egyszerű átalakítót adnának az amúgy sem olcsó házhoz, hogy ne a felh-nak kelljen tmk-zni vele.Kérem aki tud segítsen! Köszönöm.
-
macko20
őstag
válasz
norbijuzer #3 üzenetére
-
norbijuzer
csendes tag
na, senkinek nincs ötlete?
-
norbijuzer
csendes tag
up
-
norbijuzer
csendes tag
üdv!
kicsit olyan a téma, hogy nem tudtam eldönteni, melyik kategóriában tegyem fel a kérdést...adott egy alaplapi (M4A875T-M) front panel csatlakozás és egy ház (Thermaltake Swing), aminek van előlapi audio kivezetése.
egyelőre AC97 módban sikerült bekötnöm, de az a gyanú,, hogy HD Audio módban is be lehetne talán. (így elérhetővé válna az a funckió, hogy érzékeli, ha bedugom a fülest és egyből átirányítja oda a kimenetet a külső hangszórók helyett)
csak abban vagyok teljesen összezavarodva, hogy melyik érintkezőre melyik kábelt kéne dugnom.ahogy néztem, a ház előlapi jack kivezetésén 4 érintkező van bekötve (föld, jobb, bal, és a negyedik gondolom a visszajelzés, hogy be van-e dugva), de nem tudom, hogy ez önmagában elég-e a sikerhez. nameg hogy mit hova kéne dugni az alaplapon...
erősítsetek meg, vagy cáfoljatok meg, ha nem lehetséges
Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Yettel topik
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged