- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
Aktív témák
-
Воланд
titán
-
Ferink
aktív tag
Üdv!
Nekem is hasonló a bajom. Asrock lapom van hd-audio kimenettel.Vettem egy új codegen Q6236 házat, aminek AC97-es csatlakozója van a front panelhez.
Én azt a dugót szétszedtem, és három kábelt bekötöttem belőle az alaplapra, mint ahogy azt a korábbi comment képe írja:
- gnd
- R
- LElvileg el se lehet rontani.
Így hang ugyan van a frontpaneli jack kimeneten, de egy csúnya zúgó hang kiséretében.
Nagyon zavaró, hogy van elől kimenet, de nem jó.
Legalább egy egyszerű átalakítót adnának az amúgy sem olcsó házhoz, hogy ne a felh-nak kelljen tmk-zni vele.Kérem aki tud segítsen! Köszönöm.
-
macko20
őstag
válasz
norbijuzer #3 üzenetére
-
norbijuzer
csendes tag
na, senkinek nincs ötlete?
-
norbijuzer
csendes tag
up
-
norbijuzer
csendes tag
üdv!
kicsit olyan a téma, hogy nem tudtam eldönteni, melyik kategóriában tegyem fel a kérdést...adott egy alaplapi (M4A875T-M) front panel csatlakozás és egy ház (Thermaltake Swing), aminek van előlapi audio kivezetése.
egyelőre AC97 módban sikerült bekötnöm, de az a gyanú,, hogy HD Audio módban is be lehetne talán. (így elérhetővé válna az a funckió, hogy érzékeli, ha bedugom a fülest és egyből átirányítja oda a kimenetet a külső hangszórók helyett)
csak abban vagyok teljesen összezavarodva, hogy melyik érintkezőre melyik kábelt kéne dugnom.ahogy néztem, a ház előlapi jack kivezetésén 4 érintkező van bekötve (föld, jobb, bal, és a negyedik gondolom a visszajelzés, hogy be van-e dugva), de nem tudom, hogy ez önmagában elég-e a sikerhez. nameg hogy mit hova kéne dugni az alaplapon...
erősítsetek meg, vagy cáfoljatok meg, ha nem lehetséges
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest