- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
basaharc502
aktív tag
Na, hát mostmár énis kezdek belezavarodni a dolgokba...ez a 4*16 érdekes rész volt, ezzel most megintcsak megkavartak....
SPOILER
Elvileg a 4*15-ben kiderül, amit lehetett tudni/sejteni, hogy Peter a saját világában van, csak mindenki elfelejtette, hiszen félig meddig kitörölték....ez eddig ok. Akkor valaki magyarázza már el nekem mi volt ez a 16-os rész? Ezt az ügyet Peter világában már megoldották....akkor ez most mivolt? Mégsem Peter világában vagyunk? Kiderül, hogy egy 3. világ is létezik? vagy wtf???? és mi a t*köm történik Oliviával? Elvileg a régi emlékeit kellene, hogy visszakapja, ehelyett most ebben a részben nem is a saját e világi emlékeit kapja vissza.Egyszóval nekem ez a 4*16 valami nagy WTF....a befejezés is sz*r volt szerintem, mivel sehogysem illeszkedik a következő részekbe....
SPOLER OFF
Egyébként én is úgy gondolom, hogy a sorozatot 2 évadra tervezték eredetileg...az első két évad teljesen jól és logikusan van felépítve, és ha akarták volna a 2. évaddal le is lehetett volna zárni a történetet. A 3. évadtól érzem azt, hogy a készítők sem tudják pontosan mit akarnak...Itt a 4. évadnál meg egyértelmű, hogy a készítők 1-2 résznek a történetével vannak csak előre...ezért sem olyan logikus a felépítése mint az első két évadnak...A 4. évaddal elég vegyesek az érzéseim, voltak jobb/rosszabb részek, de az egyértelmű, hogy a kezdeti misztikus, x-aktákra hajazó nyomozós filingjét szinte teljesen elvesztette és átment egy félig szerelmi történet, félig párhuzamos világok és gonoszok csatájába...nem mondom, hogy ez rossz, de át kellene gondolni, hogy meddig érdemes húzni a dolgokat
Új hozzászólás Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Építő/felújító topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó egy Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- HP ZBook 17 G6 i7/ 2X32GB 64GB RAM / 512 SSD / RTX 4000
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest